E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİki yıl sonra 1 lira oldu---

İki yıl sonra 1 lira oldu

İki yıl sonra 1 lira oldu
11 Kasım 2010 - 14:49 borsagundem.com

İhlas Holding hisseleri son iki günde yaptığı çıkışla iki yıl aradan sonra 1 lirayı gördü

İhlas Holding iki yıl aradan sonra yeniden 1 lira seviyesine ulaştı. İkinci seansta yüzde 7 prim yapan İhlas Holding 1.04 lira oldu. En son 208 yılı Şubat ayında 1 lirayı gören hisseler borsalarda yaşanan sert düşüşün de etkisiyle 0.20 liraya kadar gerilemişti. Özellikle 2010 yılı ikinci yarısından sonra toparlanmaya başlayan hisseler İhlas Gazete ve İhlas Yayın Holding'in halka arzından aldığı destekle toparlanma sürecini hızlandırdı. İhlas Finans'tan kalan borçlarını ödeyemediği içni sıkıntılı günler geçiren şirketin, özellikle 2011 yılını ilk aylarında iki yeni halka arz daha yapacağı beklentisi hisseleri olan talebi artırıyor. İhlas Yayın Holding'in halka arzında konuşan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Ören, İhlas Pazarlama ve İhlas inşaat'ı halka açmayı planladıklarını söylemişti. Sermaye piyasalarından fon sağlamaya devam eden şirketin borçlarını bu şekilde kapatacağı söylentisi hisselerin özerindeki baskıyı azaltan bir faktor olarak gösteriliyor. Yeni şirketlerin halka arzından sonra grubun sermaye artırımları ile fon sağlamaya devam edeceği dile getiriliyor.

BORSAGUNDEM.COM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 18 Şubat 2011 19:00

    ne o öküz öldü ortaklık bozuldu mu.paranızı yatırdınız enver beye kar edemeyip batınca enver bey ihlascılar mı kötü oldu.enver bey deseydi ki sayın müşterimiz yatırdığınız 5 lira 10 lira oldu deseydi.bu kadar öfkeli olacak mıydınız.o zamn diycekmiydiniz ki enver bey bu paranın bolluğu nerden geliyo diye hesap soracak mıydınız o zaman da müslümanlık taslaklıyacak mıydınız.siz meyve veren ayacı taşlıyorsunuz...bırakın bu ayakları kumar oynayan siz kaybeden siz.kaybetmeniz zorunuza gitmesin.bizde kaybediyoruz zorumuza gidiyor mu iyiyken iyi de kötüyken niye kötü.biz dinimizi bu insanlardan öğrendik.islam dinine etmiş olduğu yardımlardan hizmetlerden dolayı allahü Teala enver beyden razı olsun..

  • nedir bu ıhlas kıskanclıgı18 Kasım 2010 22:55

    sen çokmu ihlaslısın necdet akman sen ödeme yapılanların çeteresinimi tutuyon hiç bir yükümlülügü olmamasına ragmen enver bey ödeme yapıor ve yapacak ömrü bereketli olsun enver beyin bu arada ne dir bu ihlas kıskanclıgı

  • necdet akman12 Kasım 2010 12:10

    ihlassız ihlasçılar, hep aynı yalanlarla milletin kanını kuruttunuz. onyıl oldu hala yüzbinlerce mudiniz var, kime ödeme yapıyorsunuz allah aşkına?

  • ihevazedeler11 Kasım 2010 19:45

    iheva yerlerde sürünüyo mücahit bey kağıdına şirketine niye sahip çıkmıyon.....endeks 72.000 lerde ticaretin ahiretide var......ihlas yüzde 8 yapıyo diğer kağıtlarda gidecek diye vatandaş saldıryo sonuç hüsran........

  • AHMET ÖZBİR11 Kasım 2010 19:10

    İKİ YIL ÖNCE OKANT 2.50 İDİ, İHEVA 4.00! Gelin görün ki bugün OKANT (BAYMD) 0.82, İHEVA 1.09! O gün endeks 22 binlerde idi, bugün 71 binlerde! O günlerde KAP'a açıklama gönderdiler "MANİSA-SALİHLİ'DE 12 MİLYAR DOLARLIK MADEN REZERVİMİZ VAR!" diye, zavallı yatırımcı inandı aldı, o alış, bir daha karanlığa dalış! Ellerinde mallar kaldı, acı, gözyaşı, kayıp, geleceklerinin yok oluşunu hergün izlediler, bir gün olsun yatırımcının feryadını duymadılar, yeni arzlar peşinde koşup ağlayanların üzerine bina inşa ettiler! SE PE KA zaten ortalıkta görünmediği için ne yapılsa yerinde idi, çünkü yatırımcının koruyucusu ortalıkta yok idi, belki bir gün bir yiğit çıkar da bunun hesabını sorar diye bekler idi. Allahtan ümit kesilmezmiş dostlar, NEREDE MADENLER EY AYAĞA KALK diyecek bir kahraman elbet çıkar diyoruz ve piyasanın başı boş olmadığının haykırılışını duymak istiyoruz.

  • Maşallah11 Kasım 2010 18:41

    hayırlı olsun yolu acık olsun MAŞALLAH.

  • Maşallah11 Kasım 2010 18:41

    hayırlı olsun yolu acık olsun MAŞALLAH.