E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİkili buraya kadar!---

İkili buraya kadar!

İkili buraya kadar!
04 Haziran 2011 - 10:13 borsagundem.com

Mahmut Özgener aday olmayacağı ortaya çıktı, Hiddink ise Chelsea'ye gidiyor

aşkan Mahmut Özgener’in, “Yeni dönemde büyük bir olasılıkla aday olmayacağım” dediği ortaya çıktı. Teknik direktör Guus Hiddink de Chelsea’ye gidiyor
Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in, bu ay sonunda yapılacak olan federasyon genel kurulunda başkanlığa adaylığını koymayacağı öğrenildi.
Özgener’in milli maç nedeni ile Brüksel’de bulunan kulüp başkanları ile yaptığı görüşmede bu düşüncesini dile getirdiği bildirildi. Artık çok yorulduğunu belirten Özgener’in, “Yeni dönemde büyük olasılıkla aday olmayacağım. Önümüzdeki hafta içinde yapacağım toplantıda bunu kamuoyuna açıklayacağım. Bu kararımın duyulmasını şimdilik istemiyorum” dediği vurgulandı.Bu konudaki ısrarlı sorulara net yanıt vermek istemeyen Özgener’in, önümüzdeki hafta içinde
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de bir görüşme yapacağı kaydedildi.
TAZMİNAT YÜZÜNDEN AÇIKLAYAMIYOR
Öte yandan milli takımımızın teknik direktörü Guus Hiddink’in de görevini bırakacağı öğrenildi. Chelsea’den gelen teklifi değerlendiren Hiddink’in, milli takım kurmay heyeti ile konuyu değerlendireceği ifade edildi. Dünkü karşılaşma sonrası yine ayrılacağına dair sinyal veren Hiddink’in, tazminat konusunda bir sıkıntı yaşanmaması için tedbirli davrandığı öne sürüldü.
MUSTAFA DENİZLİ ADAY
Hiddink ile el sıkışıldığı taktirde göreve büyük olasılıkla Mustafa Denizli’nin getirileceği belirtildi. Ancak bu konudaki kararın yeni federasyon başkanı tarafından verilmesi amacı ile zamana bırakılacağı ifade edildi.

HTSPOR / ATİLLA TÜRKER

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemil04 Haziran 2011 13:02

    Gitmeleri çok iyi olur.Dün milli takım kadrosunu görünce eyvah dedim,yenildik.Bereket penaltıyı atamadılar da 1 puana razı olduk.Hiddink milli takıma hiç bir kazandırmadı. Jubile yapacak futbolcuları hala milli takıma alıyor. Bu kadro hiç bir şey yapamaz.Arda nın şahsi gayreti ile puan kopardık. Servet-Emre-selçuk şahin-semih-sabri 35 lik futbolcular. Bunların yerine ne gençler var.