E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİkinci Kocaman-Alex krizi---

İkinci Kocaman-Alex krizi

İkinci Kocaman-Alex krizi
02 Eylül 2012 - 22:52 borsagundem.com

Lig'in 3. haftasında oynanan Sivasspor-F.Bahçe maçında ikinci Kocaman-Alex krizi yaşandı.

Bir süredir teknik direktör Aykut Kocaman ile sorunlar yaşayan Brezilyalı futbolcu, Sivasspor deplasmanında 3 maç sonra ilk 11'deki yerini aldı.
Karşılaşmanın ilk dakikalarında net bir fırsatı gole çeviremeyen Alex, 70. dakikada oyundan çıkarken yerini Miroslav Stoch'a bıraktı.
Teknik direktör Aykut Kocaman oyundan çıkan Brezilyalı oyuncuyu alkışlarken Alex de Souza hocasının bu hareketine karşılık vermedi. Kocaman oyuncusuna "Alex" seslenirken ise Brezilyalı oyuncu önüne bakarak yedek kulübesine gitti.
F.Bahçe'de oyundan çıkan bir başka futbolcu Mehmet Topuz ise kendisini tebrik eden Kocaman'a elini sıkarak karşılık verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • METİN ÇOK03 Eylül 2012 01:49

    10 aykut bir alex etmez!... Sözün özü bu!..

  • asilmemo02 Eylül 2012 23:49

    Sayın Aykut KOCAMAN ,,,,,,,FENERBAHÇENİN en iyi 2 futbolcusunu oynatmıyorsun,( semih-alex) ne yapmak istiyorsun??????????????

  • babacan02 Eylül 2012 23:14

    ben aykut hocanın yerinde olsam bu alex se bir daha forma vermem kim ne derse desin aldırmadan işime bakarım artık bunu herkez öğrenmeli alexle buraya kadar