E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİlginç 'Burak' pankartı...---

İlginç 'Burak' pankartı...

İlginç 'Burak' pankartı...
03 Eylül 2012 - 01:11 borsagundem.com

Taraftarlar Beşiktaş maçındaki penaltı pozisyonu nedeniyle hafta başından bu yana eleştirilen Burak Yılmaz için tribünde ilginç bir pankart açtı

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Bursaspor ile karşı karşıya geldiği 3. hafta mücadelesinde sarı-kırmızılı taraftarlar yeni transferleri Burak Yılmaz'a bir pankart hazırladı.
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş ile oynanan maçta oyuna sonradan dahil olan Burak, son dakikalarda takımına bir penaltı kazandırmıştı.
Golcü oyuncunun kazandırdığı bu penaltı uzun süre gündemi meşgul ederken, sarı-kırmızılı ekip karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.
Eleştirilerin hedefi olan Burak Yılmaz'a sahip çıkan Galatasaraylı taraftarlar Burak'a destek amaçlı hazırladıkları pankartın üzerine, "Burak YILMAZ bizde öyle" yazarken mesaj göndermeyi ihmal etmediler.
ARDA TT ARENA TRİBÜNLERİNDE
İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Arda Turan da maçı takip etmek için tribündeki yerini aldı.
Metin Kurt anıldı
Galatasaray'ın kendi seyircisi önünde oynadığı maçlarda düzenlenen “Galatasaray Efsanelerini Anıyor” organizasyonu kapsamında Bursaspor maçı öncesi geçtiğimiz günlerde vefat eden Metin Kurt anıldı. Sarı-kırmızılı kulübün efsane isimlerinden olan Metin Kurt'un ailesine Bursaspor karşılaşması öncesi Galatasaray'ın yine efsaneleşen isimlerinden Uğur Köken tarafından plaket verildi. Paleketin takdimi sırasında stat skorbordundan Metin Kurt'un görüntüleri verilirken, taraftarlar da alkış tuttu.
Bingöl'den konuklar
Bingöl Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği üyesi bir grup, Galatasaray-Bursaspor maçını Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak'ın davetlisi olarak izliyor. Karşılaşmayı izleyen dernek üyeleri için sarı-kırmızılı taraftarlar da tribüne, “Bingöl şehit aileleri hoş geldiniz, acınızı paylaşıyoruz” yazılı pankart astı. Taraftarlar, maç öncesi “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” tezahüratları da yaptı.
Taraftarlar yalnız bırakmadı
Bursaspor karşısında Galatasaray taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı. Bu sezon kombinelerde 40 binin üzerinde satış gerçekleştiren sarı-kırmızılı ekibin taraftarları, maç öncesi Türk Telekom Arena tribünlerini büyük ölçüde doldurdu. Ayrıca, yaklaşık 1000 kişilik Bursaspor taraftar grubu da kendilerine ayrılan bölümde müsabakayı takip etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)