E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİlgiyle karşılanan infovarant.com %0 komisyon kampanyası 1 ay uzatıldı---

İlgiyle karşılanan infovarant.com %0 komisyon kampanyası 1 ay uzatıldı

İlgiyle karşılanan infovarant.com %0 komisyon kampanyası 1 ay uzatıldı
13 Eylül 2024 - 17:20 borsagundem.com

11 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile İnfo Yatırım müşterileri tüm İnfo Yatırım varant alım-satım işlemlerinde %0 komisyonla işlem yapma fırsatına sahip olacak.

İnfo Yatırım’ın, yeni yatırım platformu www.infovarant.com’un açılışına özel 11 Temmuz-11 Eylül tarihlerinde düzenlediği kampanya, gösterilen yoğun ilgiden dolayı 1 ay uzatıldı.  11 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile İnfo Yatırım müşterileri tüm İnfo Yatırım varant alım-satım işlemlerinde %0 komisyonla işlem yapma fırsatına sahip olacak.

Sermaye piyasalarında 34 yıldır faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım, yatırımcılarla buluşturduğu yatırım ürünü varantlar ile Türkiye sermaye piyasalarına ve portföy zenginliğine katkı sağlıyor. Yatırımcılar varantlarla, Borsa İstanbul’daki BİST30 endeksine dahil olan tüm hisse senetlerindeki yükselen veya düşen piyasa beklentisine kaldıraçlı veya risk kontröllü yatırım yapma imkânına sahip oluyorlar.

İnfo Yatırım tarafından temmuz ayında kullanıma sunulan İnfo Varant platformuyla yatırımcılar, ihraç edilen varantların tüm parametrelerini canlı olarak izleyebilirken, varantlar hakkında detaylı bilgi edinebilecekler. Platformun açılışına özel düzenlenen kampanya ile İnfo Yatırım müşterileri 11 Ekim’e kadar İnfo Yatırım varant alım-satım işlemlerinde %0 komisyonla işlem yapabilecekler.

“Büyük atılımlar gerçekleştirdik”

İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Onur Akkaynak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İnfo Yatırım olarak, güçlü öz sermayemiz, uzman kadromuz ve teknolojik altyapımızla büyük atılımlar gerçekleştirdik. infovarant.com yatırım platformumuzu geçtiğimiz temmuz ayında yatırımcılarımızın kullanımına sunduk. Müşterilerimizin gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle açılış kampanyamızı bir ay daha uzatma kararı aldık. Yatırımcılarımız, bu kullanıcı dostu platform üzerinden İnfo varantlarına dair tüm canlı verilere ve detaylı bilgilere erişim sağlayabiliyorlar. Ayrıca, BİST 30 hisselerine dayalı varantların parametrelerini anlık olarak takip edip, analiz kategorisiyle varantlar arasında karşılaştırmalar yapıp ve pusula özelliği sayesinde de beklentilerine en uygun varantı belirleyebiliyorlar. Şimdi daha fazla yatırımcımızı varant ürünlerimizle tanıştırmak, bilgi edinmelerini sağlamak ve yatırım yapmak üzere platformumuzdan yararlanmaya davet ediyoruz."

İnfo Yatırım, yeni platformu www.infovarant.com’u kullanıma sunduİnfo Yatırım, yeni platformu www.infovarant.com’u kullanıma sundu

İnfo Yatırım, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nde yatırımcılarla buluştuİnfo Yatırım, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nde yatırımcılarla buluştu

İnfo Yatırım, yapay zekâ destekli yeni mobil yatırım uygulaması infox’u tanıttıİnfo Yatırım, yapay zekâ destekli yeni mobil yatırım uygulaması infox’u tanıttı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,95
En Yüksek: 9,10
En Düşük: 8,79
Değişim 0,56 %
FK: 0,00
PD / DD: 1,43
İşlem Hacmi 16.148.829
Toplam Adet: 1.800.854
Ağırlıklı Ort.: 8,90
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)