E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİlhami Koç Sermaye Piyasaları Kongresi’ni anlattı---

İlhami Koç Sermaye Piyasaları Kongresi’ni anlattı

İlhami Koç Sermaye Piyasaları Kongresi’ni anlattı
13 Ekim 2016 - 11:14 borsagundem.com

İlhami Koç: Sermaye Piyasaları Kongresi’nin ana teması "Güçlü Sermaye Piyasaları, Güçlü Türkiye” olarak belirlendi.

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı İlhami Koç, Sermaye Piyasasında Gündem’in yeni sayısında, 4-5 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Sermaye Piyasaları Kongresi’ni anlattı.

İlhami Koç, Sermaye Piyasasında Gündem dergisinin yeni sayısında, 4-5 Kasım 2016 tarihlerinde Wyndham Grand Levent Oteli’nde yapılacak Sermaye Piyasaları Kongresi’nin sektörün gelişimi için önemini vurguladı: “Sermaye Piyasaları Kongresi’nin ana teması “Güçlü Sermaye Piyasaları, Güçlü Türkiye” olarak belirlendi. Sektörümüzün önemli kurumlarının sponsorluk desteği ile gerçekleşecek olan bu kongrede, altyapı projelerinin finansmanı, Türkiye Varlık Fonu, İslami finansman yöntemleri, halka arzlar, Fintech, yabancı fonlar, gayrimenkul piyasaları, türev araçlar, kaldıraçlı işlemler, özel sektör tahvilleri ve bireysel emeklilik sistemine ilişkin konuları yerli ve yabancı uzmanlarla tartışma fırsatı bulacağız. Bunun dışında, çok seçkin konuşmacıların yer aldığı, eğitim vb. etkinliklerin yapılacağı bu kongreye bütün üyelerimizi ve ilgili herkesi davet ediyoruz.”

Sermaye piyasaları, engelli bireylere destek için İstanbul Maratonu’na katılıyor!

TSPB, omurilik felçlilerinin sorunlarının çözüm bulmak amacıyla faaliyet gösteren Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne (TOFD) destek olmaya başladı. Bu kapsamda, İstanbul Maratonu’na katılmak üzere Birlik bünyesinde “Sermaye Piyasaları Koşu Takımı” oluşturuldu. TOFD’nin Adım Adım Oluşumu ile yer alacağı İstanbul Maratonu, 13 Kasım 2016, Pazar günü düzenlenecek. Birlik çalışanlarının ve üye temsilcilerin gönüllü katılımıyla oluşturulan “Sermaye Piyasaları Koşu Takımı”nın İstanbul Maratonu kapsamında toplayacağı bağış ile engelli bireylere akülü sandalye alımında katkı sağlanması amaçlanıyor. İstanbul Maratonu’na kayıt için son tarih ise 15 Ekim 2016 olarak belirlendi. Maratona katılmak için detaylı bilgiye www.istanbulmarathon.org vewww.adimadim.org adreslerinden ulaşılabiliyor.

Lisanslama Sınavları'na hazırlık eğitimleri başlıyor!

TSPB bünyesinde, lisanslama sınavları öncesinde, Düzey 1, Düzey 2, Düzey 3, Türev Araçlar, Kredi Derecelendirme, Konut Değerleme ve Gayrimenkul Değerleme sınavlarına hazırlık eğitimleri planlandı. Eğitimlere başvurular www.birlikteegitim.orginternet sitesinden yapılabiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)