E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİlk raunt Karamehmet’in---

İlk raunt Karamehmet’in

İlk raunt Karamehmet’in
18 Nisan 2011 - 08:11 borsagundem.com

MMEKA şirketindeki Kazancı-Karamehmet kapışmasında ilk raundu Mehmet Emin Karamehmet kazandı

8 milyar dolarlık özelleştirme ihalesine gölge düşüren MMEKA şirketindeki Kazancı-Karamehmet kapışmasında ilk raundu Mehmet Emin Karamehmet kazandı. Özelleştirme İdaresi 1 milyar 210 milyon dolarlık Başkentgaz doğalgaz özelleştirmesinin devir işlemlerinde, Mehmet Kazancı´nın "Benden habersiz kuruldu" dediği Çankaya Doğalgaz şirketinde hukuki sorun görmeyerek şirketi muhatap alma kararı aldı. Yetkililer, son tarih olan 4 Mayıs´a kadar Başkentgaz´ın devrinde sorun olmadığını belirterek, "Çankaya Doğalgaz beklenenden önce de Başkentgazı devralabilir. Devir işlemlerinde sorun görmüyoruz" dedi.
KAZANCI EKİBİNDE ÇATLAK
Sabah´ın haberine göre, Çankaya şirketinde yönetim hakkı olmadığını iddia eden Mehmet Kazancı ise "Çankaya şirketinde temsil edilmiyorum" açıklaması yaptı. Ancak Çankaya Doğalgaz şirketinde Kazancı´ya ait B tipi hisselerini imza yetkilisi olarak Mustafa Kurnaz temsil ediyor. Kurnaz, Mehmet Kazancı ile birlikte AKSA´dan ayrılarak MMEKA´ya geçti ve Çankaya Doğalgaz´ın yönetim kuruluna Kazancı adına girdi. Kurnaz şirketin 31 Mart´ta gerçekleşen ilk toplantısına da katıldı. Bu durum Kazancı ekibinde çatlak olduğunun işareti olarak yorumlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)