E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Başarının önünü açan Kemal Kılıçdaroğlu’dur---

İmamoğlu: Başarının önünü açan Kemal Kılıçdaroğlu’dur

İmamoğlu: Başarının önünü açan Kemal Kılıçdaroğlu’dur
28 Temmuz 2019 - 01:18 borsagundem.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu güzel başarıyı konuşuyorsak; onun hoşgörüsü, güzel ahlakı, derin bir siyaset mühendisliği ile bize bu başarının önünü açan Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Ona minnet duyuyorum" dedi.

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı’na katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sandıklı ilçesi Selçik köyünde düzenlenen, Sarı Selcik Dede’yi anma programına katıldı.

ONA MİNNET DUYUYORUM

Programda konuşan İmamoğlu, “Bu güzel başarıyı konuşuyorsak, onun hoşgörüsü ile güzel ahlakı ile derin bir siyaset mühendisliği ile bize bu başarının önünü açan Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ona minnet duyuyorum. İl başkanım dedi ki, ‘Köyümüzde böyle bir aktivite var. Burada yüzyıllar boyu süren bir gelenek var. Mutlaka orada olmanızı isteriz.’ Heyecan duydum. Yolda gelirken de bu heyecanı göreceğimi düşünmemiştim bile” dedi.

Geleneklerin önemine değinen İmamoğlu, “Bu güzel Anadolu’da yaşıyorsak eğer binlerce yıllık tarihine saygı duyarak yaşamalıyız. Binlerce yıllık o insanların geleneklerine sahip çıkarak yaşamalıyız. Ve hizmet etmeliyiz. Geleneklerine, göreneklerine, yaşamlarına, inançlarına, her şeyine. Biz İstanbul’da bunu temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • belirsizlik28 Temmuz 2019 17:10

    proje meraklısı halkımız sayaç okuma bedeli 60- 70 tl olmuş , projeniz batsın emi. 

  • Fhr28 Temmuz 2019 16:41

    Bu mevzuyu 3-4 yıl sonra görüşelim zira oda baykal giderken aday değilim diyordu

  • : ))) imamoğlu grafiği28 Temmuz 2019 12:17

    imamoğlu grafiğine baktım. alıcılar Yüzde 98 yerli...Gap boşlukları yok. hacim çok sağlam. Temettü veriyor, yatırımcılarını hizmetle ödüllendiriyor. bazı tahta yapıcı kurumlar ( bazı bakanlıkve resmi kurum açıklamaları öngürüleri ) etkisiz kalmış. yatırımcı inanıyor ve çıkmamakda inatçı. Takas verilerinde tahta yapıcıların spekulatif hareketleri etkisiz... cumhur başkanlığına oynuyor, sanki ve hisse bayrak formasyonu nu dikecek gibi... bilanço şeffaf, yönetim kurulu ve gündem maddeleri olumlu ve şeffaf... yatırımcı her türlü bilgiye ulaşabiliyor. hacim güçlü ve herkesimden hisseder güveniyor, destekliyor...Geleceği olan önü açık ve büyüyecek bir şirket gibi. Takas + , sermaye + , hedefler ulaşılabilir ve geçekci + , bilanço olumlu +, gelir tablosu olumlu + , hisseye ilgi olumlu + , rakip şirket ve açıklamalrı etkisiz + , beklenti dahilinde tut +, beklenti dahilinde al + , çocuğuna yatırım olacak bir hisse al+tut+bekl+unut+ temettüsü yeter : ))

  • nihat bey28 Temmuz 2019 15:59

    25 yıldır aldık elimizde tutuyoruzda, paramız pul oldu...Hisse senetleri değiştirmek gerekli stoplost yapmak gerekli. Sen beklemeye devam et aşık olduğun hissene.

  • Nihat28 Temmuz 2019 12:47

    Batarsın!  Sakın bulaşma!  YTD.

  • Ali28 Temmuz 2019 11:43

    Kuru laf kalabalığını bırak, yeter,

  • pazarci28 Temmuz 2019 09:48

    koltuk yaglanmaya baslamiz,bir sonraki kaydirma islemi

  • vatansever28 Temmuz 2019 09:46

    lale guzeli seni seni bibloya koymak icin secmedi bu millet ,senden hizmet bekliyor ,bos laf etmede hizmet et.proje vermi proje?0+0=0 siz busunuz

  • Sdk28 Temmuz 2019 09:13

    Seçileli 40 gün oldu henüz hiçbir icraat imaresi yok İBB de... İmamoğlu kuru laf sanki...

  • okn28 Temmuz 2019 06:41

    minnetler basladıysa koltugu alır. k.kdogluda baykal için aynj şeyleri söylüyordu

  • veri28 Temmuz 2019 09:01

    ömür boyu biat edip yanlışları görmiyecekmi...