E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: En büyük projemiz gönüllere girmektir---

İmamoğlu: En büyük projemiz gönüllere girmektir

İmamoğlu: En büyük projemiz gönüllere girmektir
24 Şubat 2019 - 18:54 borsagundem.com

İmamoğlu, siyasete yeni soluk getirdiklerini belirterek “ Bizim en büyük projemiz, bu şehirde yönetenlerin bu şehirlerde yaşayanlarla bir arada olma projesi. Gönüllere girme projesidir” dedi.

CHP’nin İstanbul belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyası kapsamında Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi’nde Sivas derneklerinin yönetici ve temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. 

Siyasete temiz bir üslup getirdiklerini belirten İmamoğlu, “Ne mutlu biz bir soluk getirebildiysek. Bir kardeşiniz olarak söz veriyorum. Hiçbir gün ağzımdan kötü bir kelime duymayacaksınız. Küçük çocuklarınız bile beni izlemekten keyif alacak. Bu sorumlulukla iş yapacağım. Büyük proje, dev proje, mega proje. Bizim en büyük projemiz,  bu şehirde yönetenlerin bu şehirlerde yaşayanlarla bir arada olma projesi. Gönüllere girme projesidir” diye konuştu.

İmamoğlu, yakın bir arkadaşının çocuklarla ilgili kendisine bazı tavsiyeler sunduğunu belirterek şunları anlattı: “Yakın arkadaşın bana şunları dedi. ‘Çocukların sevgisini kazanarak siyaset yapmak çok nadir siyasilere nasip olur. Çünkü çocukların sevgisi karşılıksızdır. Hiçbir şey beklemeden severler ve o sevgiyi de herkese göstermezler. Çok nadir gösterirler sevgilerini. Uzaktan takip ediyorum çocuklardan böyle bir diyaloğun var. O çocukların sevgisi bittiği gün siyaseti bırak.’. Size söz veriyorum. Çocukların sevgisi bittiği gün siyaseti bırakacağım.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ25 Şubat 2019 08:15

    ASLA KUZU GİBİ OLDUKLARINA BAKILMAMALI SEÇİM BİTİNCE KURT OLURLAR CHP DEGİŞMEZ.ÜLKEYEDE YAZIK OLUR BU ÜLKE SOKAKTA RAST GELE BULUNMAMIŞDIR HER KARIŞINDA DEDELERİMİZİN KANI VARDIR HAYİNLERLE İŞBİRLİGİ YAPANLAR BEDEL ÖDEMELİ.

  • Neden? 25 Şubat 2019 03:49

    YAAA SENE OLMUS 2019 HALEN CIKIP GONUL YAPMA GONUL GIRME DIYORSUNUZ. BIR IZMIRLI OLARAK SUNU DEMEK ISTIYORUM NEDEN BU KADAR BASIT BI MUHALEFET VAR

  • trump25 Şubat 2019 01:23

    Tercümesi boş laftan başka projemiz yok demek istiyor.Chp demek beceriksizlik demektir.Demagoji yapmaktır.Fakir Halk onların umurunda değildir.Bu yüzden zengin ilçelerden oy alıyorlar.

  • haha24 Şubat 2019 22:32

    domates, biber, patlıcan istiyor millet. kek ve bedava çay... bu hizmetler gel sen önce :D senin projeleri algılayamıyor aç insanlar...miller aç borçlu işlsiz

  • KEMAL24 Şubat 2019 22:29

    hurafelerle geçen 16 yılının sonuna gelindi

  • mehmet24 Şubat 2019 22:16

    böyle beylik lafları da nereden bulurlar bilmem

  • Ucuz slogan24 Şubat 2019 21:27

    Ne oluyor gönüle girince trafik mi bitiyor hava mi temizleniyor çöp mu toplanıyor ucuzluk mu geliyor yeşil alan mi artıyor planlı şehirleşme mi oluyor keşmekeş mi sona eriyor bana duygusal palavra değil mantıkli çözümler lazım ama tek seçmen ben değilim

  • ...24 Şubat 2019 20:22

    Yine boş laflardan öteye gidemiyorlar. Ne olacak parti chp olunca insanın aklına beceriksizlikleri geliyor. Bir zamanlar  haliç ne ise şimdi izmirin körfezleri öyle pislik götürüyor. Hala chp ye oy vermeye devam ediyorlar. Pislik içinde yaşamak hoşlarına gidiyor. Hak ettiğiniz gibi yaşamaya devam edin.  

  • ...24 Şubat 2019 22:22

    hdp ile kol kola gireceğime tanzimde kuyruğa girmeyi tercih ederim. 

  • Tanzimci geldi24 Şubat 2019 22:08

    Demek ki senin hak ettiğin yasam da 2 kilo hiyar almak icin kuyruga girmekmis. Sen de doyamadiysan kaziklara, ranta, adaletsizliklere afiyet olsun yemeye devam.