E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu İsrailli Bakan'a sert çıktı: Bu manevralar enteresan---

İmamoğlu İsrailli Bakan'a sert çıktı: Bu manevralar enteresan

İmamoğlu İsrailli Bakan'a sert çıktı: Bu manevralar enteresan
03 Ağustos 2024 - 17:03 borsagundem.com

İBB Başkanı İmamoğlu, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit ettiği paylaşımda kendi adını da etiketlemesine bir kez daha tepki gösterdi

İstanbul Büyükşehir Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, cumartesi günü düzenlediği basın toplantısında İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'a bu kez kameraların karşısında seslendi.

İmamoğlu, Katz'ın kendisini etiketleyerek sosyal medya platformu X üzerinden paylaşım yapmasına, "Beni tebrik etmeye bile gelmemiş bir ülkenin dış misyonu. 5,5 yıldır buradayım, beni böyle bir konuda niye ekledi düşünmeden edemiyorum. Bu manevralar enteresan," dedi.

İBB Başkanı, "Bizim milletimize dönük, devletimizin kurumlarına dönük, bütün farklı düşüncelerimize rağmen seçilmiş insanlara dönük, demokrasiyi hiçe sayarak, iç hukukumuz üzerinden birtakım manevralarla bir fayda elde edeceğini zanneden akıl basit, zavallıdır. Ben gerekli cevabı verdim" diyerek devam etti.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Cuma akşamı X platformundan yaptığı Türkçe bir paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almıştı.

İsrailli Bakan'a tepki: Erdoğan'ın yanındayızİsrailli Bakan'a tepki: Erdoğan'ın yanındayız

 

Türkiye'den İsrailli Bakan Katz'a tepkiTürkiye'den İsrailli Bakan Katz'a tepki

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • !!!05 Ağustos 2024 13:13

    Ekrem de kendi kesesine çalışıyor

  • Baran04 Ağustos 2024 14:33

    Herkes karşı ama sadece Türkiye Cumhuriyeti hükümeti sesini çıkarıyor. Avrupa sessiz Amerika destek veriyor İsrail e pkk ya ve fetoş köpeklerine . Muhalefette arada bir zıplıyor sonra hükümetin paçasından tutmaya kalkıyor.  Öyle kafana göre ne şiş yansın ne kebap tatlı su kurnazı sanmasın kimse kendini.  İran desen kesinlikle güven olmaz maalesef bu Molla kafası ve devrim muhafızları  neye hizmet ettiği belli değil. Tabi ki devleti yönetenler bunu da gayet iyi bilmekteler. Amerika ya rağmen kuzey Suriye ye Kuzey ırak a girdik. Muhalefet yine ıvır zıvır ! karabağ ı geri aldık bunlar yine surat bir karış.  Bunun adı alçaklıktır.  Bop top diye zırvalamayın bir gün de adam olun.  Şimdi Türkiye bütün gerçekleri ile ortada bir güçtür.  İsrail Türkiye den çekinmese ortalığı perişan eder. Anlamamak için katır olmak lazım

  • xyz04 Ağustos 2024 18:11

    Sen uçmuşsun be Baran yanaşması. Ne içiriyorlar sana tarikatta? Ne çabuk unuttun ülkende Kaşıkçının asit kazanında çorba yapıldığını. Sonra dosya ne oldu malum.

  • Atakan04 Ağustos 2024 11:22

    İmamoğlu haklı onunla ne alakası var da onu etiketliyor kuduz köpek katz . İmamoğlu Arap dostu olmayabilir ama herkes savaşa katliama çoluk çocuğun öldürüldüğü adaletsiz bir duruma karşıdır

  • Fhr04 Ağustos 2024 06:37

    Xyz yazdıklarınla kendini tarif etmişsin maşallah.baranın yazdıklarının nesi yalan zibidi.bu ülke işgal edilen ülkesinde kurtuluş mücadelesi veren Hamas'a terörist diyen itlerle dolu.

  • xyz04 Ağustos 2024 00:32

    Baran emin ol! Sen kötülüğün insan halisin. Saf kötülüksün. Her şeyinle kötüsün. İnşallah evli değilsindir. Hem hanımına hemde sabi sübyan çocuklarına yazık. Sen nerden çıktın. Kesin cehennemin kapısı açık kalmış.

  • KORALP VATANSEVER04 Ağustos 2024 23:05

    Aynen sırtını pkk ypg ve kandil dayadıklarını söyleyenler gibi konuşmussun.

  • oktay doğaner04 Ağustos 2024 17:02

    sen nerden çıktın seviyesi düşük terbiyesiz lafa bak ya

  • Baran03 Ağustos 2024 19:13

    Hamas a terör örgütü diyen pkk ya güzelleme yapan  zevat biz seni biliyoruz. Zaten İsrailli de bu bizden diyor. Başka bir şey demiyor. 

  • Mucise Reis : )03 Ağustos 2024 18:38

    Bana pek inandırıcı gelmedi.CnnTürk de bir yorumcu böyle demiş idi.Hamas a  terör örgütü diyen bir partiden böyle bir şey beklemek manidar .....

  • Cd03 Ağustos 2024 18:16

    Seni kendine yakın görmüş?