E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaIMF satış dalgası için uyardı---

IMF satış dalgası için uyardı

IMF satış dalgası için uyardı
31 Ocak 2014 - 16:43 borsagundem.com

Uluslararası Para Fonu IMF'den gelişen piyasalarda yaşanan satış dalgasına ilişkin yeni açıklamalar geldi

Uluslararası Para Fonu IMF, gelişen ülkelerde yaşanan hızlı sermaye çıkışları ve gelişmiş ülke merkez bankalarının politikalarına dair açıklamalarda bulundu.

IMF, “Gelişmiş ülke merkez bankalarının ihtiyatlı davranmasına ihtiyaç var'' dedi. Gelişen piyasalarda yaşanan sermaye çıkışlarıyla ilgili olarak ''Piyasalardaki satış dalgasını başlatan tek bir faktör belirtmek zor'' değerlendirmesini yapan IMF, “Bazı durumlarda acil politikaya ihtiyaç var” açıklamasını yaptı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • obivan01 Şubat 2014 11:37

    Keomaa, senin liderinin ağzına almadığı büyük Türk milleti 30 martta sürekli madur edebiyatı çeken rantçı riyakarlara tokadı yapıştıracak.

  • yatırmcı 3301 Şubat 2014 10:05

    bu ülke oyuna gelmiyecek öldürmeyen her her darbe türkiyeyi güçlenriyor.yatırmlarınızdan korkmayın türkiye eski türkiye dağil şaha kalkmış bir ülke.

  • dlbyz01 Şubat 2014 00:07

    kavga siyetle koç sabancı arası ve yer altı zenginligi ile uğraşanlar arası devler aranasına akp nin yeni suni devleri kapışıyor zenginlik adres değiştiriyor her şey para ülkede yaşayanı kim s lesin yazık efendiler beyler savaşı bu seyredin heyecan var halkın canı çıksın kime ne gülen gülene halk delirdi

  • b.kemancı31 Ocak 2014 21:00

    aylarca yalvardık emekliye seyyanen 300.tl zam yapın zor durumdayız diye bize gelince para yok ne oldu şimdi göya faize direndiniz he ağzınız süt kokuyo sizin tek dostunuz emekli gider ayak alın gönlünü bizim beddualar sizin sizin çelik kasalarınızı parçalar biz sadece dürüstçe çalıştık çalmadık çırpmadık insanca yaşam istiyoruz hakkımızı verin

  • cadde31 Ocak 2014 20:43

    özlettin kendini ne zaman damlayacaksın ne var ne yok nasılsın telefonları almaya başlamışsındır herhalde

  • Keomaa31 Ocak 2014 17:29

    Nerede kaldıydın ya merak etmiştim. jP MORGAN ardından MODYS şimdi sen tırtıklıyorsun. yarında S&P mu darbeyi vuracak. Siz böyle tırtıklayın durun. Türkiye nin kusunu kazmaya devam edin. 30 Martta BÜYÜK TÜRK MİLLETİ sandıkta istikrarı göstererek tokatı suratınıza çarpacaktır.