E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisIMF'ten 500 bin $’lık Noel partisi ---

IMF'ten 500 bin $’lık Noel partisi

IMF'ten 500 bin $’lık Noel partisi
21 Aralık 2012 - 07:38 borsagundem.com

IMF Washington’daki merkezinde büyük bir yılbaşı partisi verecek

Maaş ödeyebilmek için bile sabırsızlıkla Avrupa Birliği ve IMF’nin vereceği yardımları bekleyen ve sürekli kemer sıkmak zorunda kalan Yunanistan’da partiyle ilgili haberler infial yarattı. Yunan medyası “tam bir tahrik” şeklinde başlıklarla duyurduğu haberlerde, “Roma imparatoru Loukullos’un bile gıpta edeceği yemek şöleni” ifadesini kullandı. IMF partisi haberi Yunan haber sitelerini de salladı. Yapılan yorumlardan bazıları şöyle:
- Inews: Yunanlılar ödüyor, IMF havyarlı, somonlu parti yapıyor.
- Gazetta: Biz bu yıl hindi yiyemeyeceğiz, piliç alacağız. IMF baklavalı parti veriyor.
- Imerisia gazetesi: Bu parti Yunanistan’da ve IMF kontrolündeki ülkelerde çok konuşulur.
- Iefimerida: Yoksul Yunanistan’ın faizler için ödediği parayla IMF parti yaptı.
- Tvxs: Ekonomik belirsizlik ve panik sürerken bilin ki IMF hala eğlenmesini biliyor.
Havyarlı, trüflü büfe
Yunanistan’da IMF’nin Noel partisinden tüm ayrıntıları geniş yer buldu. Washington’daki parti binanın 3 katına yayıldı. 7000 davetlinin katıldığı partide Hindistan, Meksika, İspanya, Akdeniz, Ortadoğu, Amerikan, Tayland-Vietnam olmak üzere 7 ayrı milli mutfak temsil edildi. Zengin yemek büfesinde somon füme, havyar, trüf mantarı gibi en pahalı mantarlar ve karides bolca bulunduruldu. Gecede özel olarak getirilen uzmanlarca hazırlanmış koktelyller servis edildi. Akdeniz menüsü olarak köfte ve ızgara kalamar büyük beğeni topladı. Tatlı olarak ise baklava ve Fransız pastaları sunuldu. Geceyarısına doğru eğlenceye devam edenler için de Fransız peynir çeşitlemeleri ikram edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)