E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİMKB’nin yeni danışmanı!---

İMKB’nin yeni danışmanı!

İMKB’nin yeni danışmanı!
22 Şubat 2013 - 15:04 borsagundem.com

İMKB, kuruluşundan beri ilk kez halkla ilişkiler hizmeti almaya hazırlanıyor

İMKB’nin (İstanbul Menkul Kıymetler Borsası) kuruluşunun üzerinden 27 yıl geçti. Para Dergisi'nin haberine göre, Türkiye’de sermaye piyasalarının nabzının attığı yer olan İMKB, kuruluşundan beri ilk kez halkla ilişkiler hizmeti almaya hazırlanıyor.
İMKB’nin başına 1 Ocak 2012’de gelen İbrahim Turhan’ın uzun süredir iletişim alanında danışmanlık almaya hazırlandığı biliniyordu. Öğrendiğimize göre İMKB’nin bu konuda açtığı özel konkurda sona ulaşılmış. Önümüzdeki günlerde ipi göğüsleyen şirket ile resmi imza atılacakmış. İMKB’nin halkla ilişkiler ve etkinlik danışmanlığı konkuruna yedi şirket katılmış. Bunlardan üçü ilk aşamada elenmiş. “Short list”e Bersay, Manifesto, Medyaevi ve MPR kalmış. Konkurda son ikiye Medyaevi ile Manifesto’nun kaldığı söyleniyor. Manifesto’nun “ön komisyon”da kabul edildiği ama henüz başkanın onayından geçmediği belirtiliyor. Başkanın bu hafta onay sürecini tamamlaması bekleniyor.
Tarihinde ilk kez profesyonel bir firmadan halkla ilişkiler danışmanlık hizmeti alacak İMKB’nin bu alana ayırdığı bütçenin 2 milyon TL olduğu söyleniyor. İpi göğüsleyen şirket borsanın hem yurtiçi hem de yurtdışında halkla ilişkiler ve organizasyon danışmanlığını yapacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • uyanık22 Şubat 2013 15:32

    alacakları adamların ilk yapması gereken iş BIAS (ingilizce: yanlı, taraflı) isminin oluşturduğu olumsuz algıyı değiştirmek olacak: )