E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİmparator imzayı attı!---

İmparator imzayı attı!

İmparator imzayı attı!
01 Temmuz 2011 - 15:39 borsagundem.com

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, saat 15.00'te düzenlenen törenle sözleşme imzaladı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenen Fatih Terim'in imza törenine, kulüp ikinci başkanı Ali Dürüst de katıldı.
"GALATASARAY FATİH YUVASINA DÖNDÜ"
Resmi imzayı atmasının ardından duygularını anlatan Fatih Terim, yeni sezonda hedeflerinin başarı olduğunu söyledi. Başarı için telaşları olmadığını, ancak aceleleri olduğunu söyleyen Terim, "Galatasaraylı Fatih yuvasına dönmüştür. Bu imza töreni sadece prosedürdür" dedi.
Sarı Kırmızılı kulüpte 17 yıl görev yaptığını hatırlatan Fatih Terim, "Umarız artık Florya'yı Aslan yuvası haline getiririz ve bundan sonraki yolumuza da aslan yolu deriz dedi.
Florya'nın anahtarı kavramına da değinen deneyimli teknik adam, "Florya'nın anahtarı bende değildir ve olmayacaktır. Florya Galatasaray'ındır. Florya tüm Galatasaraylıların gelebileceği bir yerdir" ifadelerini kullandı.
TRANSFERLER...
Fatih Terim, basında çıkan Cambiasso haberlerini doğrularken "Onu çok istediğim doğrudur dedi. Başarılı çalıştırıcı, bir kaleci bir de forvet için girişimlerinin sürdüğünü söyledi. Terim ayrıca, sarı kırmızılı yönetimin Brezilya'ya kaleci için değil, yıldız oyuncu Fabiano'yla görüşmeye gittiğini açıkladı.
ARDA KALACAK MI?
Basın toplantısında Arda ile ilgili merak edilenleri de yanıtlayan Terim, yıldız oyuncunun sözleşmesinin devam ettiğini haıtrlatarak "Hiç bir saniye onu satmayı düşünmedik. İyi bir takım yaratmak isteyen ekip, en iyi oyuncularından birini göndermek ister mi? Dolayısıyla bu tür haberlerin artık bitmesini istiyorum. Arda'dan bana gelmiş herhangi bir istek yok. Arda bir gün gelip 'Ben G.Saray'da oynamak istemiyorum' derse o zaman düşünürüz" diye konuştu.
"ÖNCEKİ TEKLİF SAMİMİ GELMEDİ"
Adnan Polat'la hiç bir problemi olmadığının altını çizen Fatih Terim, "Ama bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Ben akşam da hayır dedim, sabah da. Gece beni almaya geldiklerinde 'bana ihtiyacınız yok' demiştim. Hiç bir zaman kabul edip de ertesi gün 'hayır' demedim. İkincisi de; ben o gün teklifi çok samimi bulmadım. Mecburen yapılmış bir teklif gibi geldi. O yüzden de 'bana ihtiyacuınız yok başkanım' diyerek kensine teşekkür ettim. Adnan Polat da benim saygı dyduğum başkanlarımdan bir tanesidir. Bugünkü yönetimin, benim güvendiğim bir yönetim olduğu için bugünkü ortamı daha sağlıklı buluyorum" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)