E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİmparator'dan yönetime ince ayar---

İmparator'dan yönetime ince ayar

İmparator'dan yönetime ince ayar
06 Temmuz 2012 - 19:49 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transferler konusunda Galatasaray yönetimine ince bir mesaj gönderdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim , sarı-kırmızılı takım Avusturya seyahati öncesinde yönetimden bazı isimlere yeniden mesaj gönderdi.
Geçen sezon başında sarı-kırmızılı takımın yaptığı transferlerin daha önceden basına deklare edildiğini ima ederek yönetimi hedef alan açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Avusturya kampından önce de benzeri bir göndermede bulundu.
Galatasaray Yönetimi'nde yer alan bazı isimleri hedef alan açıklamaları ile dikkatleri üzerine çeken Terim, transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken; "Nasılsa bazı arkadaşlarla takip edersiniz" ifadesini kullandı.
Avusturya kampından önce havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Terim, "Hayırlısıyla kampımız başlıyor. İzin verdiğimiz yeni arkadaşlarımız da bu kampa katılacak. Nasipse geçen sezonki gibi aynı yere gidiyoruz, inşallah iyi bir hazırlık iyi bir kamp dönemi olur. Bu arada da diğer gelişmeleri de kamptan hep beraber, nasıl olsa bazı arkadaşlarla takip edersiniz" dedi.
İstediği tranasferlerin yapılmadığı gerekçesiyle sarı-kırmızılı yönetim ile ters düştüğü iddia edilen Fatih Terim, Avusturya kampına kadar tüm transferlerin noktalanmasını talep etmişti. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal da Haziran ayı ortasında yağtığı açıklamada 25 Haziran'a kadar tüm transferleri açıklayacaklarını ifade etmiş ancak bu tarihte Galatasaray bir transfer gerçekleştirememişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cemal mizikaci13 Temmuz 2012 10:56

    Lakap uygunsa tutar. Tuttuysa uygunmuş demekki.bütün kralları çıplak görüyorsan sende birşey var demektir.

  • 06 Temmuz 2012 21:43

    bir spor adamı için imparator çirkin bir ifade

  • METİN ÇOK06 Temmuz 2012 21:16

    Geçen sene TS,BJK,FB şike ile uğraşırken kolayca sıyrıldılar aradan bakalım bu sene nasıl yapacak bizim Cimbom'lu yöneticilerimiz ve teknik kadromuz... Lafın özü; KRAL ÇIPLAK...