E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan-İnce görüşmesi sonrası ilk açıklama---

Erdoğan-İnce görüşmesi sonrası ilk açıklama

Erdoğan-İnce görüşmesi sonrası ilk açıklama
09 Mayıs 2018 - 21:04 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce arasındaki görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, randevu talep ettiği Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi’nde buluştu. İnce, görüşmenin içeriği konusunda “Sohbet ettik, dertleştik, başarılar diledik” dedi.

ELİTAŞ KAPIDA KARŞILADI

Saat 21.00’de planlanan görüşmeye tam vaktinde gelen İnce’ye CHP Grup Başkanvekili Engin Altay eşlik etti. İnce’yi Genel Merkeze gelişinde kapıda AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı. Erdoğan ile İnce arasında basına kapalı yapılan görüşmeye Elitaş ve Altay da katıldı. İnce’nin buluşmaya kravatsız gelmesi dikkat çekti. Beklenenden uzun gerçekleşen görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Görüşmenin ardından kısa bir açıklama yapan İnce, “Sayın Genel Başkana ve AK Parti’ye başarılar diledik. Sohbet ettik, dertleştik” demekle yetindi.

GÜZEL BİR SOHBET OLDU

Elitaş ise “Sayın Cumhurbaşkanımıza, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı İnce ve Altay birlikte geldiler. Güzel bir sohbet oldu, birbirlerine başarılar dilediler. Sohbetin genel anlamdaki tarzı buydu. Güzel bir sohbet oldu, ikisi de Rizeliymiş” diye konuştu. Görüşmenin ardından İnce ve Altay’ı Elitaş makam aracına kadar uğurladı. Ankara’da tüm gözlerin çevrildiği buluşmanın samimi bir havada geçtiği öğrenildi. Görüşmede propaganda sürecinin konuşulduğu, Erdoğan ve İnce’nin kampanya süreci konusunda sohbet ettikleri belirtildi.

DÖRDÜNCÜ ZİYARETİ

İnce, Cumhurbaşkanı adayları ziyareti kapsamında ilk olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüşmüştü. İnce, turu kapsamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etmişti.

TWITTER'DAN AÇIKLAMA: ORTADA HİÇBİR SAYGISIZLIK YOKTU

Muharrem İnce, görüşmeden sonra Twitter'dan da açıklamalarda bulundu. İnce'nin tweet'leri şöyle:

"AK Parti Genel Başkanı Sayın Erdoğan ile 40 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdik, sohbet ettik, başarı diledik. Ortada hiçbir saygısızlık yoktu, koltuk haberlerine itibar etmeyin, ben kimseye haksızlık etmem.

Önümüzdeki günlerde 100 bin imzayı bularak Cumhurbaşkanı Adayı olan Sayın Doğu Perinçek’i de ziyaret edip başarı dileyeceğim.

Benim derdim kutuplaşmayı, ayrışmayı değil barışmayı, kucaklaşmayı gerçekleştirmek, herkesin Cumhurbaşkanı olmak."

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Muharrem İnce arasındaki görüşme başladı

ince-erdogan7

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tamam mi?!?09 Mayıs 2018 23:37

    Tamam tamam..

  • Millet09 Mayıs 2018 23:26

    Muharrem İnce ve ittifak arkadaşları , reisçiler ve çek-senet mafyasından oluşan iktidar yanlılarını baraj altına gönderecek muhtemelen.

  • Borsacı Vatandaş 09 Mayıs 2018 23:15

    Muharrem İnce yönetiminşz döneminizde rekor düzeyde sayısızca yatırımcı borsada söğüşleme operasyonları yapıldı neden hiç birime ciddi bir yaptırım uygulamadınız diye sormuşsa otunu veririm! Ve hele bu piyasayı soymayı gelenek haline getirmiş dokunulmaz imtiyazlı patron ve borsa simsarlarının niye hepsinin parti kimliği aynı diye sormuşsa oyda toplamaya çalışırım

  • Harbi beya09 Mayıs 2018 23:14

    Bütün siyasileri, işadamlarını rizelilerden seçelim. Geri kalanımız ırgat olsun

  • Ihlascı bi sus09 Mayıs 2018 22:53

    IHLASA KAYYUM FELAN YOK. KARDESIM BATMISSIN BORSADA CIYAK CIYAK YIRTINMA. BORSAYA GIRIYORSAN KAYBETMEYI DE GOZE ALDIN DEMEKTIR.

  • IHLAS.ZEDE09 Mayıs 2018 23:16

    Hirsiz patron ve yonetim karlar cebe atsin, hem sirkettem maas alsin, spekulatif haberler versin, bilancolarla oynasin, sirketi zarara ugratsin vatandas ta sussun oyle mi?...sen kimlerdensin ?...acil bu serefsiz hirsiz patron tutuklanmali, abd ajani o. Kriptodur. Yonetime devlet gecmeli

  • Burhan Keskin 09 Mayıs 2018 22:42

    Muharrem ince atıp tutup şahsen kimseye oy vermeyeceğim siyasilere güvenim kalmadı

  • hep kaybeden küçük yatırımcı09 Mayıs 2018 22:32

    sorsan ihlas grubu, kiler grubu, ışıklar grubu hepsi ölümüne reisin yanındayız derler gel gör ki borsada hisseleri endekse göre düşmek bir yana kriz var diye bas bas bağırıyor belki de onlar haklıdır.

  • hep kaybeden küçük yatırımcı10 Mayıs 2018 01:13

    arkadaşım o şirketleri ve daha birçok şirketi gayet iyi bilirim. örneğin kiler gyo kaç yıl önce kaç liradan ve yüzde kaç iskonto ile halka arz edildi bir bak. ışıklardaki şirket birleşmeleri ile ve bedelli sermaye artışları ile yatırımcı nasıl söğüşlendi sende bir araştır ihlası hiç söylemeyeyim. sen kalkmışsın yatırımcıyı suçluyorsun. bu devletin kurumları iş yapsın, bedelli sermayeye imzayı basmasın, güya iskontolu halka arz olan hisse neden tepetaklak diye sorsun, insider trading, imtiyazlı pay senetleri vs daha yazayım mı piyasanın sorunlarını. devlet zararımı karşılasın demiyorum herkes işini yapsın yeter.

  • Murat10 Mayıs 2018 00:05

    O saydığın şirketlerin geriye doğru bilançolarına hiç baktın mı? Şirket sahiplerini araştırdın mı? Ne iş yapar bu şirketler projeleri neler araştırdın mı? Hiç sanmıyorum. Bilançosu iyi gelemeyen şirkete felanca ihaleyi alacakmış, bilmem ne olacakmış mışla mişle yatırım yapıp sonra da seni kurtarsınlar diye patronlara cezzversinler diye bekliyorsun. İnsanız hepimiz hata yaparız, ama araştırma yapmadan çoluğunuzun çocuğunuzun nafakasını batak şirketlere yatım yapıp eritmeyin.... Ayrıca her hissenin telniği direnci desteği vardır, destek kırıldımı stop etmeyi bileceksin, gerekirse vücudu kurtarmak için kol keseceksin. Yatırım siyasi ideolojiye göre yapılmaz önce bunu bileceksin.O saydığın patronlar sana para kazandırsa iktidar senin iyi mi olacaktı? Para kaybedince iktidar kötü mü oldu? Dünya serbest piyasa ekonomisiyle yönetiliyor. Borsada yatırım yapıp risk alıyorsunız ama daha piyasanın kurallarını bilmiyorsunuz.

  • ASKER09 Mayıs 2018 22:03

    az kaldı sizin saçınız dökülecek.neden chp ye oy versin bu millet bir tane neden ğösterin.

  • Hakan10 Mayıs 2018 01:31

    Neden mi ? Dolar oldu 4.30 dış mihraklar euro oldu 5.15 amerika oyunu benzin oldu 6 tl AB bizimle ugraşıyor diye diye 15 yıl geçti..artık uyuma istersen sende askerim ..

  • Selahattin abi09 Mayıs 2018 22:28

    Neden mi RTE nin benim manifestom dediği problemlere bakınız.Yani 16 yıldır yarattıkları ve düzeltmedikleri problemler.Peki bu durumda neden RTE ve Akp ye oy verilsin madem yapacaklardı 16 yıldır neden yapmadılar bir tane neden söyleyin

  • Saygılar 09 Mayıs 2018 22:13

    Adam huzuru vaadediyor bizde buna muhtacız , bir birimizi bıçaklamaya başladık artık sen o partisin sen bu partisin diyerek ,

  • Samime sanay09 Mayıs 2018 21:44

    Reisin rengi değil daha neleri gidecek yüce divan hayırlı olsun

  • maltepeli09 Mayıs 2018 23:27

    GEL muharremin gelirken yüzünden gülücükler eksik değil lakin giderken ........ sıpa gibi olmuş reis ne yaptıysa :)

  • KILIÇ09 Mayıs 2018 23:10

    ÖMRÜNÜ ÜLKESİNİN HİZMETİNE ADAMIŞ OLAN BİR LİDERİMİZ VAR SEN NANKÖRLÜK EDİYORSUN HALKIMIZ REFAH İÇİNDE, YAŞIN KÜÇÜK BEN CHP ZAMANINDA ÖMRÜM KUYRUKLARDA GEÇTİ BİRAZ ÜSLÜBUNA DİKKAT ET YARGIÇ GİBİ KONUŞUYORSUN.

  • munci09 Mayıs 2018 23:08

    sen kendini içerde bulma da

  • IHLAS.BORSA MAGDURLARI09 Mayıs 2018 21:42

    Su ihlasa bir kayyum atansin...sayin vekilim ince oyum size bu arada

  • vatandaş09 Mayıs 2018 21:28

    İNCE BEY kıravatın mı yoktu.

  • misafir09 Mayıs 2018 21:24

    reyizin rengi gitmiş sanki

  • Vatandaş 09 Mayıs 2018 22:44

    Sana öyle gelmiş,gözlüklerini değiştir.