E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİngiltere Yunanistan için plan hazırlıyor---

İngiltere Yunanistan için plan hazırlıyor

İngiltere Yunanistan için plan hazırlıyor
09 Şubat 2015 - 08:17 borsagundem.com

İngiltere, Yunanistan'ın Euro Bölgesi'nden çıkması olasılığına karşı acil durum planları yapıyor

İngiltere Maliye Bakanı George Osborne, İngiltere'nin Yunanistan'ın Euro Bölgesi'nden çıkması ve böyle bir durumun yol açacağı piyasa istikrarsızlığı ile başa çıkmak üzere acil durum planlamasına hız verdi. 
BBC'ye konuşan Osborne, "Avrupa'daki partnerlerimizi Yunanistan krizini çözmeleri için cesaretlendireceğim. Bununla birlikte İngiltere için bir acil durum planı hazırlıyoruz. Yurtdışında yaşanacak br istikrarsızlığın yurtiçine yansımamasını sağlayacağız, Yunanistan er ya da geç Euro Bölgesi'nden ayrılacak. Ancak bunun onlara veya Euro Bölgesi'nin geri kalanına fayda sağlayacağını düşünmüyorum.Euro Bölgesi içinde kalmaya devam etmenin en iyi strateji olduğunun herkes tarafından farkına varılması sadece zaman meselesi" dedi. 
Osborne, bugün İstanbul'a gelerek G20 maliye bakanları toplantısına katılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ DAYI09 Şubat 2015 08:47

    ULA İNGİLTERE YUNANİSTANI YÜRODAN AYRILMASI İÇİN ÇORABI SEN ÖRDÜN,TAVŞANA KAÇ TAZIYA TUT DİYORSUN,KENDİNDE YÜRO BÖLGESİNDE DEĞİLSİN VE AVRUPA BİRLİĞİNDEN ÇIKMAK İSTİYORSUN,TÜRKİYEYEDE GİR DİYORSUN,YAMPİRİ YAMPİRİ DESTEKLİYORSUN,YANİ TÜRKİYE GİRSİNDE BURDA HELAK OLSUN,ELİ KOLU BAĞLANSIN BİR DÜŞMANIM YOK OLSUN İSTİYORSUN,AMA BUNLARI ANLAYAN BİZDE ADAM GİBİ ADAM VARMI,SİZİ ALAM DESELER HEMEN ATLAYACAKLAR,HİRİSTİYAN OLSAYDIK ŞİMDİYE GİRMİŞTİKDE,İŞDE BUNA KARŞI ÇIKAN ERBAKAN VARDI,ONU KİMSE ANLAMAMIŞTI,ONU İNGİLTERE ANLAMIŞTIKİ AVRUPA BİRLİĞİNDE OLMAYACAK VE OLMADI,AMA BİZ NE ZAMAN KENDİ BENLİĞİMİZE KAVUŞUP HÜR YAŞADIM HÜR YAŞARIM DİYE KÜKREYİP SÜPER DEVLET OLAMAYA GAYRET HARCAYACAĞIZ,KENDİNİZE GELİN POLTİKACILAR,BİRBİRİNİZİ YEMEYİ BIRAKIN,BİR UCUNDAN TUTUN ÜLKEYE HİZMET EDİN,İİNDE BULUNDUĞUNUZ GEMİ BİZİM VE TORUNLARIMIZIN MİRASI