E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakİngiltere'de satılık konut sayısı son 7 yılın zirvesinde---

İngiltere'de satılık konut sayısı son 7 yılın zirvesinde

İngiltere'de satılık konut sayısı son 7 yılın zirvesinde
28 Ağustos 2024 - 07:06 borsagundem.com

İngiltere'de satılık konut sayısı son 7 yılın en yüksek seviyesine ulaştı

İngiltere'de satılık konut sayısı son 7 yılın en yüksek seviyesine ulaşırken, toparlanan ekonominin tüketici güvenini artırmasıyla alıcı talebi de artıyor.

Zoopla emlak web sitesi, her emlakçının 18 Ağustos'a kadar geçen dört haftada ortalama 33 konuta sahip olduğunu, bunun bir yıl öncesine göre %14 daha fazla bir rakama işaret ettiğini belirtti. Artan arzın bu yıl satışları artıracağı, ancak aynı zamanda fiyatları kontrol altında tutacağı öngörüldü.

Zoopla, satıcıların alıcı bulma konusunda daha kendinden emin olduğunu söylüyor.

Sektör uzmanları, İşçi Partisi'nin 4 Temmuz'da zaferiyle sona eren seçim belirsizliğinin, İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) dört yıldan uzun bir süre sonra ilk kez faiz indirimine gitmesinin ve ardından daha fazla indirim yapılması ihtimalinin önümüzdeki aylarda piyasayı desteklemesi beklendiğini söylüyor.

Avustralya'da enflasyon son 4 ayın en düşük seviyesine gerilediAvustralya'da enflasyon son 4 ayın en düşük seviyesine geriledi

 

Himino: Gerekirse faiz artırmaya hazırızHimino: Gerekirse faiz artırmaya hazırız

 

Bakanlık'tan Bisiklet ve Motosiklet parça ithalatına ilişkin önemli düzenlemeBakanlık'tan Bisiklet ve Motosiklet parça ithalatına ilişkin önemli düzenleme

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)