E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere'deki şatoyla aynı fiyata Kadıköy'de bir daire---

İngiltere'deki şatoyla aynı fiyata Kadıköy'de bir daire

İngiltere'deki şatoyla aynı fiyata Kadıköy'de bir daire
20 Ocak 2023 - 23:43 borsagundem.com

Kadıköy'de, İngiltere'deki bir şato fiyatına satılan daire sosyal medyada gündem oldu.

İngiltere'de 1 milyon 250 bin paund'a satılan bir şato ile Kadıköy'de aynı fiyata satılan apartman dairesi sosyal medyada gündem oldu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • S.ay21 Ocak 2023 00:08

    Ya ülke zenginlestide bizimmi haberimiz yok.Asgari ücret 8500 lira ya kiralar.10 binden başlıyor.Kim Aliyo bu evleri Araplar galiba.Ulke elden gidiyor

  • baran21 Ocak 2023 10:38

    Yeter artık saçmalama!   Böyle abuk subuk mukayeseler yapmanı sana kim söyledi?  Ha diyelim ki dediğin gibi her durum ve şart olumsuz ve berbat!  Ne yapacaksın düzen mi değiştireceksin?  Bak bu sefer ne olacağını sana söyleyeyim. Çin de ki gibi bir yanda  zenginliği sınırları aşmış Nilyar dolarlara hülkmeden dolar Milyarderelri bir yanda 16 saat köpek gibi Amerikan şirketlerine çalışan köle komünistler.  Oysa bu düzeni kurmak için toprak sahiplerini ve karşı çıkan milyonlarca insanı katletmişlerdi.  Hele sıkıyorsa Çin e git düzeni sistemi bir eleştir  bir şikayet ette bak neelr oluyor. Ama bu cahil şimdi ne diyeceği belli Biz her ne olursa olsun hepsinden kötüyüz demek adet olduğu üzere!  Çünkü bu onun görevi.