E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİnönü Stadı'nda taraftar terörü ---

İnönü Stadı'nda taraftar terörü

İnönü Stadı'nda taraftar terörü
17 Şubat 2013 - 00:50 borsagundem.com

“Samet Aybaba’ya neden küfrediyorsunuz?” dedi, hastanelik olana kadar dayak yedi

Beşiktaş'ın dün akşam oynadığı ve 1-1 tamamlanan Gaziantepspor maçı sonrası Teknik Direktör Aybaba'nın kız kardeşinin oğlu dövüldü. Milliyet’in haberine göre maçın ardından İnönü Stadı'nın kapalı tribünü çıkışında Samet Aybaba'ya hakaret eden taraftarlara “Ben Aybaba'nın yeğeniyim. Küfür ederek ayıp ediyorsunuz” diyen Hasan Kurtel, taraftarların fiziki müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Kurtel'in kısa süren tedavisi sonrası taburcu edildiği öğrenildi.
Aybaba'nın yeğeninin tribünlerdeki taraftarlar tarafından dövüldüğünü Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba twitter hesabından doğruladı. 

Maçın ardından stat içinde de olaylar yaşandı. Yenilen son dakika golü sonrası protokol tribününün hemen yanında bulunan taraftarlar yönetim kurulu üyelerini protesto etti. Olaya müdahale etmeye çalışan bir kulüp çalışanı ile taraftarlar arasında da kısa süreli arbede meydana geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...17 Şubat 2013 22:50

    taraftarlık alkol alıp sözde takımını desteklemeye çalışmak mı, skor tabelası istediği gibi olmayınca çamurun bin türlüsünü yapmak mı bi Beşiktaş'lı olarak utanıyorum böyle davranan takımdaşımdan yazıklar olsun...

  • erhan17 Şubat 2013 07:01

    Taraftarların organize olması,çok tehlikeli bir süreci başlatır,toplum mühendisliğine göre sonu teröre kadar dayanır.Çok şiddetli,caydırıcı cezalar gerekir.

  • şekip17 Şubat 2013 01:27

    bunlar klüp içinde menfaat peşinde koşan tiplerdir. emniyetin bu gibi hadiselere el koyması lazım