E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiInstagram tekrar açılıyor mu? Bakandan açıklama geldi---

Instagram tekrar açılıyor mu? Bakandan açıklama geldi

Instagram tekrar açılıyor mu? Bakandan açıklama geldi
05 Ağustos 2024 - 19:49 borsagundem.com

Instagram'a getirilen erişim engeline ilişkin yeni bir açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "İstediğimiz sonucu almış değiliz" ifadelerini kullandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram'a getirilen erişim engeline ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Gün içinde BTK, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Instagram yetkilileri arasında kritik bir toplantı yapıldığını belirten Bakan Uraloğlu, "Bugün bir gelişme olmasını beklemiyoruz. İstediğimiz sonucu almış değiliz." ifadelerini kullandı.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Instagram'ın açılması konusunda yapılan görüşmelerde tam istediğimiz sonucu alamadık." dedi.

Türkiye'de 2 Ağustos sabahı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Instagram'a getirilen erişim engelinin ardından Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yeni açıklamalarda bulundu.

"INSTAGRAM KONUSUNDA İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALAMADIK"

Uraloğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası sosyal medya platformu Instagram yetkilileriyle yapılan görüşmeye ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Uraloğlu, "Tam istediğimiz sonucu almış değiliz, takip ediyoruz, aktif olarak görüşüyoruz. Bugün bir ilerleme olacağını düşünmüyoruz." diye konuştu.

INSTAGRAM YETKİLİLERİYLE KRİTİK TOPLANTI

Öte yandan bugün BTK, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Instagram yetkilileri görüşme gerçekleştirdi. Görüşme öncesi açıklama yapan Bakan Uraloğlu, "Katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalar karşısında erişim engeli getirdiğimiz sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile geçtiğimiz hafta bir görüşme yapıldı. Gerçekleştirilen görüşmede; Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusunda hassasiyetlerimiz iletildi. Bugün kendileri ile öğleden sonra yeniden bir araya gelinecek. Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz." dedi.

Bakan Uraloğlu'ndan Instagram yasağına ilişkin açıklama!Bakan Uraloğlu'ndan Instagram yasağına ilişkin açıklama!

 

Instagram'a erişim engeli getirildi: Bakanlıktan ilk açıklama!Instagram'a erişim engeli getirildi: Bakanlıktan ilk açıklama!

 

Instagram ve Facebook'tan seçim için 'manipülasyon' önlemiInstagram ve Facebook'tan seçim için 'manipülasyon' önlemi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Corumlu05 Ağustos 2024 22:53

    Tık tok kapatın yapmışken bakanimm

  • xyz05 Ağustos 2024 22:51

    Yasakçı ve ben yaptım oldu zihniyeti. Teknoloji ve bilimi yasakla engelleyeceğini sananlar tarihteki yeri bellidir. Yapabiliyorsanız yasaklarınızı savunan yobazlara söyleyin yazabiliyorlarsa yerli ve milli bir sosyal medya yapsınlar. Sizin yobazlarda o uygulamayı indirirler. Sabahtan akşama taziye mesajı yayınlarsınız. Dünyadan bi haber olarak. Gerçekten komiksiniz. Emin olun o uygulamayı çocuklarınız indirmez. Herkes benim gibi düşünecek başka yokyaaaa.

  • Kaçkar KAPLANI06 Ağustos 2024 09:15

    Senin gibi aklı taş devrinde kalmış biri o kafayla evinin yolunu nasıl buluyor. 

  • Baran06 Ağustos 2024 06:16

    Ne teknolojisi zübük? İnternet sitesi Ay a mı ışınladı seni. Neden yasaklandığını biliyor musun ev zencisi? Filistin ile ilgili hiç bir yayına müsaade etmediği için yasaklandı.  İsrail propagandası yaptığı için yasaklandı.  İnstagram ın adı bilim olmuş. Soytarıya bak sen. Bunları da adam olacakta anası görecek eregn kafa. Yaş gelmiş kemale ama baş 15 i geçmez.

  • mustafa05 Ağustos 2024 22:24

    senin bakan gibi.......

  • A1006 Ağustos 2024 06:17

    Senin de

  • asena05 Ağustos 2024 20:42

    isdediğiniz sonucu seçimlerde  alcanızz  azkaldı