E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz Piyasalarıİpek arama ruhsatlarını devretti---

İpek arama ruhsatlarını devretti

İpek arama ruhsatlarını devretti
12 Mart 2012 - 08:49 borsagundem.com

İpek Doğal Enerji Kaynakları Araştırma ve Üretim A.Ş üç adet petrol arama ruhsatını 2 Mart tarihinde terk etti.

İpek Doğal Enerji Kaynakları Araştırma ve Üretim A.Ş, III No.lu Ankara Petrol Bölgesi'nde, Afyonkarahisar, Konya, Eskişehir, Ankara İlleri sınırı dahilinde sahip bulunduğu AR/İPK/4559, 4560, 4561 hak sıra numaralı üç adet petrol arama ruhsatını 2 Mart tarihinde terk etti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün cumartesi günkü Resmi Gazetede yer alan ilanda, "6326 Sayılı Petrol Kanununun 48 ve 49? uncu maddelerinin yukarıda ismi yazılı şirkete
tahmil eylediği mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın Petrol Tüzüğünün 69?uncu maddesi gereğince şirketin
teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğümüze müracaat etmeleri ilan olunur. " denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)