E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiiPhone 5 çıkış tarihi ortaya çıktı---

iPhone 5 çıkış tarihi ortaya çıktı

iPhone 5 çıkış tarihi ortaya çıktı
14 Ağustos 2012 - 21:01 borsagundem.com

Beklenen akıllı telefonun, beklenen çıkış tarihi belli oldu

iPhone 5 için son zamanlarda pek çok şey yazdık, çizdik. Son zamanlarda ortaya çıkan sızdırma haberleri, iPhone 5'in az buçuk neye benzeyeceği hakkında bilgi sahibi olmamızı sağladı. Şimdi ise iPhone 5'in çıkış tarihi bilgisi ile karşı karşıyayız.
Bundan önceki iPhone'ların piyasaya çıkış tarihlerinde isabetli tahminler yapan iMore'a göre Apple, 12 Eylül'de yeni cihazını, hatta belki de yeni cihazlarını tanıtacak. Tanıtımda görmeyi beklediğimiz cihazlar ise, iPhone 5, iPad Mini ve 5. nesil iPod Touch.
iMore, ön siparişlerin ise aynı gün başlayacağını belirtiyor. Amerika'da tam anlamıyla satışa sunulması ise 9 gün sonra, 21 Eylül'de gerçekleşecek.
Uluslararası iPhone 5 satışlarının, 5 Ekim'de başlayacağı da söylenenler arasında. Geçtiğimiz yılı 4 Ekim'de tanıtılan iPhone 4S, 7 Ekim'de ön siparişe açılmıştı. Anlaşılan o ki Apple, bu telefonda daha agresif bir tutum sergileyecek.
O zaman geri sayıma başlayabiliriz. Kaldı 28... Sabah

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)