E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiiPhone 5 geliyor---

iPhone 5 geliyor

iPhone 5 geliyor
29 Kasım 2011 - 07:41 borsagundem.com

“iPhone 5”, 5 ay sonra ekran büyüterek geliyor

İnternette teknoloji dünyasının etkili sitelerinde art arda yayımlanan haberlerde Apple’ın Sony ve Hitachi’den 4 inch boyutunda ekran sipariş ettiği ve 2012’nin ilk çeyreğinin son bölümünde bu ürünleri teslim alacağı belirtilerek, iPhone 5 modelinin daha büyük ekranla birlikte yeni bir forma gireceği ifade ediliyor.
Şu anda piyasada bulunan iPhone 4S modeli 3.5 inch boyutunda ekrana sahip. Ekran tarafında da likit kristal teknolojisine geçişin yaşanabileceği belirtiliyor.
iPad 3 de bekleniyor
Konuyla ilgili yorumlarda Apple’ın iPhone 4’ü çıkarmasının ardından 24 aylık sürenin 2012’nin ilk çeyreğiyle birlikte dolacağı böylece kontratlı iPhone 4 alanların iPhone 5’e oluşacak talepte öncü rol oynayacağı bilgisi aktarılıyor.
Öte yandan Apple şirketinin tablet pazarın bir numaralı oyuncusu iPad 2’nin bir sonraki modeli iPad 3’ün 2012 yılının ikinci çeyreğinden sonra pazara çıkarması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)