E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiiPhone 5 sonrası dikkat çeken satın alma---

iPhone 5 sonrası dikkat çeken satın alma

iPhone 5 sonrası dikkat çeken satın alma
10 Eylül 2012 - 20:33 borsagundem.com

Apple’ın, gelecek ay içinde AuthenTec adlı parmak izi tarama teknolojisi şirketini satın alması bekleniyor

BORSAGUNDEM.COM
Guardian gazetesinin haberine göre, iPhone 5’in kamuoyuna açıklanmasından haftalar sonra gelecek olan satın alma, AuthenTec teknolojisinin iPhone’larda güvenliği güçlendirmek için kullanılacağını akla getiriyor.
AuthenTec yönetim kurulunun, 4 Ekim tarihinde, 365 milyon dolarlık Apple teklifini onaylaması bekleniyor. AuthenTec, cep telefonu güvenliği konusunda uzman bir firma olarak, bugüne dek Apple için iki boyutlu parmak izi algılayıcıları üretiyordu. Bazı iddialara göre bu algılayıcılar, Çarşamba günü kamuoyuna sunulacak olan yeni iPhone’da kullanılıyor olabilir.
“My Next Web” adlı teknoloji blogunun yazarı Matt Brian, yeni iPhone veya iPad’de parmak izi teknolojisinin kullanılmasının “kesin gibi” olduğunu ileri sürdü. Guardian’a göre ise, bu teknoloji iPhone 5’te olmasa bile, telefonun bir sonraki güncellemesinde yer alabilir.
Apple, önümüzdeki aylarda “Passbook” adlı bir hizmeti de kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Passbook’un kupon, indirim kartı ve hatta havayolu uçuş kartlarını depolayacağı belirtiliyor. ABD’li havayolu şirketleri American Airlines, Delta ve United Airlines, şimdiden, Passbook üzerinden uçuş kartı hazırlama hizmeti vereceklerini duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)