E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiiPhone'u olanlar dikkat!---

iPhone'u olanlar dikkat!

iPhone'u olanlar dikkat!
10 Mart 2012 - 19:41 borsagundem.com

iOS 5.1 güncellemesini iOS cihazınız üzerinden göremiyor ve güncellemeler denetlenemedi tarzında bir hata alıyorsanız üzülmeyin

iOS 5 ile gelen iOS cihazları bilgisayara bağlamadan, kendi içerisinden güncellemeye yarayan özelliğin iOS 5.1 güncellemesi yayınlandığında çalışmadığını söyleyenler ortaya çıktı. Birçok kullanıcı iOS 5.1 güncellemesini cihaz içerisinden göremediğini, sürekli hata verdiğini, güncellemelerin denetlenemediği uyarısı aldıklarını belirtti. Biz de hemen bu konuyu araştırmaya koyulduk.Denediğimiz cihazlar arasında bir adet iPhone 4 bir adet de iPad 2 güncellemeyi anında görüp yüklerken iPhone 4S, başka bir iPad 2 ve Apple TV (yayınlanan 5.0 güncellemesi) cihazlarının güncelleme hatasıyla karşılaştığını gördük. Sistemi yeniden başlatmaya kadar farklı şeyler denedik fakat halen hata aldığımızı gördük. Eğer siz de bu hatayı alıyorsanız çözümü çok basit.
Hemen cihazınızın WiFi ayarlarına girmeniz ve burada DNS'i otomatik değil de elle girmeniz gerekiyor. DNS ayarına 8.8.8.8 ya da 8.8.8.4 rakamlarını girip güncellemeye tekrar baktığınızda hatasız bir şekilde iOS 5.1'i göreceksiniz. WiFi ayarınıza DNS girmek için ayarlarda WiFi seçeneğini seçin, ağınızın isminin yanında bulunan ok tuşuna basın, DNS rakamlarının üzerine tıkladığınızda alttan klavye çıkacak ve değiştirebileceksiniz.
Shiftdelete

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)