E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIrak’ın kuzeyinden acı haber: 1 asker şehit---

Irak’ın kuzeyinden acı haber: 1 asker şehit

Irak’ın kuzeyinden acı haber: 1 asker şehit
09 Eylül 2024 - 11:01 borsagundem.com

Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde terör örgütü mensuplarıyla sağlanan temasta Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar, yaralandı. Ayar, sevk edildiği hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Irak kuzeyindeki Gara bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın ağır yaralandığı, hastaneye sevk edildiği ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Kuzey Irak'a hava harekatı: Çok sayıda hedef imha edildiKuzey Irak'a hava harekatı: Çok sayıda hedef imha edildi

 

Tunceli'de 4 asker şehit olduTunceli'de 4 asker şehit oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • süslü sülü09 Eylül 2024 17:23

    kabiliyetsizler, kılıç çekip hamaset yapacağınıza 0 eğitimli dağ maymunlarını öldürün

  • Mucise Reis ;(09 Eylül 2024 13:05

    Bir yanda vatan toprağı için can veren... Diğer yerde vatan topraklarını tapulu satanlar... Bizlerin ise hedefi teröristler... Her alanda gözlerimiz daima açık ve net. Mavi gözlerin gördüklerini görebiliyoruz çok net... Vatan olmadan  hiç bişe olmaz. Vatan olursa her şeyimiz olur. Vatanı vatan yapan Bizlere bir kez daha bu değerli nimetlerin kıymetini anımsatan her şehidimize minnettarız. Herkes vatanı bulunduğu mevkide canla başla savunuyor. Hiç bir millet menfaatini , hiç bir güce yedirtmeyeceğiz. Şehidimiz bildiği yolda ilerledi..Geride yüreklerimizi sızlatıp, ailesini sevdiklerini erken bıraktı gitti. Bildiği ve inandığı amaçları uğruna bunu yaptı. İnançlı , azimli, kararlı adımlarını çekinmeden attı. Nurlar içince yatacak. Bizlere saldıranlar her alanda kanımızı akıtacak, ama yılmaz, yorulmaz bir milletiz.Kazan Türk Milleti olacak sonuç belli. 

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM09 Eylül 2024 11:53

    ALLAH ım mekanını cennet etsin.Teröristleri destekleyen ve onlar ile ortaklık yapanlarıda kahrı perişan etsin.