E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran: ABD iç isyan çıkarmak istiyor---

İran: ABD iç isyan çıkarmak istiyor

İran: ABD iç isyan çıkarmak istiyor
11 Temmuz 2018 - 00:27 borsagundem.com

Cihangiri, ABD Hazine Bakanlığı'nın İran ekonomisini çökertmek amacıyla bir savaş odasına dönüştüğünü ileri sürerek, ABD'nin ekonomik baskılarla iç isyan çıkarmayı ve halkı sokağa dökmeyi hedeflediğini ileri sürdü

İsfahan eyaletinde konuşan İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, ABD'nin İsrail ve Suudi Arabistan'la birlikte hareket ettiğini söyleyerek, "Olası tüm senaryoları değerlendirdik ve en kötü senaryolar için hazırlık yapıyoruz" dedi.
ABD'nin İran'ın petrol ihracatını önleme çalışmalarına değinen Cihangiri, "Allah'ın izliyle Amerikalılara İran petrol satışının durdurulamayacağını bu yıl yapacağımız hamlelerle göstereceğiz" diye konuştu.

Cihangiri, yapacakları hamlelerden birinin petrolü iç borsada satmak olduğunu söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 11 Temmuz 2018 08:01

    Bop suriyeyi hallett. Mısırda devami. Türkiye bitti. Sırada iran var. Ardından bir arapisrail savaşı benzeri kürt ayakanması. İsrail desteği yle.

  • Osman Erfidan11 Temmuz 2018 04:34

    Petrol mazot bitti artık 2050 den sonra fosil yakıtlar yer altında kalmaya devam edecek artık elektrik sistemli araçlar devreye giriyor bedava binlerce derinliklerden dinazor artıkları çıkarcan ilşliycen vs.Rüzgar ve güneş bedava 3 liralık elektrikle 160 km yol gidiyon be hala petrol sayıklıyorlar.

  • Berber bekri11 Temmuz 2018 00:35

    Heee iran sende bizdeki malaklardan özendin galiba dış güçler geliyeah lobiler yapiyeah sen iyisin demi irancigim oynayana karış internete karış kafa örümcek acem kafası seninde iyi günlerin senide böğürtecekler

  • Halil11 Temmuz 2018 07:59

    Kendi ülkeni abd ye sattın sırada iranmı var berber