E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran: Haniye suikastını ABD'nin desteklediği İsrail yaptı---

İran: Haniye suikastını ABD'nin desteklediği İsrail yaptı

İran: Haniye suikastını ABD'nin desteklediği İsrail yaptı
03 Ağustos 2024 - 15:44 borsagundem.com

İran, Hamas lideri İsmail Haniye'ye başkent Tahran'da düzenlenen suikastın 7 kilogram savaş başlığı taşıyan kısa menzilli bir roketle gerçekleştirildiğini duyurdu.

İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan yazılı açıklamada, İran'da resmi misafir olarak bulunduğu konutunda suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye'ye düzenlenen suikasta ilişkin incelemelerin sonuçları paylaşıldı.

Suikastın, İsrail tarafından tasarlanıp uygulandığı ve ABD'nin de eyleme destek verdiği kaydedilen açıklamada, "Yapılan incelemelere göre bu terör saldırısı, yaklaşık 7 kilogramlık savaş başlığı taşıyan kısa menzilli roketin misafirlerin konaklama alanının dışından ateşlenmesiyle gerçekleşti." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, Haniye'nin "intikamının doğru zaman ve yerde kesinlikle alınacağı" aktarıldı.

İsrail bu kez bir aracı vurdu: Heniyye'nin 3 oğlu öldürüldüİsrail bu kez bir aracı vurdu: Haniye'nin 3 oğlu öldürüldü

 

Hamas lideri Haniye öldürüldüHamas lideri Haniye öldürüldü

 

Hamas lideri Haniye'nin son görüntüleriHamas lideri Haniye'nin son görüntüleri

 

Hamas lideri İsmail Haniye Katar'da son yolculuğuna uğurlandı!Hamas lideri İsmail Haniye Katar'da son yolculuğuna uğurlandı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum04 Ağustos 2024 18:00

    Bunların hepsi Bi düzmece İsrail de iran da abd nin planlayıp kurduğu ve yönetimini değiştirdiği devletlerdir örnek türkiyede eğer 15 temmuz darbesi olsaydı Türkiye bu gün başında fetönün olduğu Bi İslam cumhuriyetine doğru fersah fersah yol almış olacaktı fetö kimin kuklası abd nin kuklası toprakları da azalacak ekonomisinde azalacak abd ne derse o olacaktı iran a nekadar benziyor öyle değilmi yani orta doğuda iran abd nin dediğinin dışına çıkmaz İsrail de öyle bu hamas hizbullah abd nin dolaylı yönettiği örgütlerdir herkes abd ye çalışır abd nemalanır

  • Vr04 Ağustos 2024 11:07

    İran birde utanmadan filan yaptı diyorsun olay senin ülkende oldu senin ülke halbura dönmüş yol geçen hanı olmuş?

  • xyz04 Ağustos 2024 00:35

    Baran bak okuyabilmen için kocaman yazıyorum. KATİL İSRAİL. KAHROLSUN İSRAİL. sende iftiranda boğul. Yazık sana acıyamıyorum bile.

  • Baran04 Ağustos 2024 09:20

    Aklın başına yeni mi geldi?  Geçersiz  Ne chp ne başkanları İsrail e Amerika ya tek laf etmiyor. İ.oğlu fırsatçılık yapıp yasak savmaya çalışıor. Hamas a terör örgütü demekte ısrar ediyor Lgbt ve pkk fetoş itlerini sıvazlıyor.  Küfürü tek millet  Alenen belli oluyor.  Ve hala bunları görmeyen  merkepler  insanlıktan bahsediyor. Dangalak acıyacaksan kendine acı.  Otur yine sınıfta kaldın.

  • Hoca03 Ağustos 2024 22:01

    Aptal dostun olacağına, akıllı düşmanın olsun. Adamlar basketlerine cumhurbaskani konutunun çevresinden roket atar yiyor

  • xyz03 Ağustos 2024 16:38

    Baran denen aciz ve zavallı sosyal medyadan millete ve bana posta koymak kolay. Sen gücünü iktidardan alan yanaşmasın. Millete posta koyacağına. Katıl sevdiğin ÖSO veya Hamas'a git o erkekliğini İsrail askerine göster. Ama avanta güzel ve yatakta sıcak olunca kılın kıpırdamaz. Emin ol mamanı kessinler ağzına Filistini almazsın. Klavye soytarısı. Sosyal medya kahramanı. Sen bu vatan için ölmeyi bırak bir gün askerlik yapmazsın. Golan tepeleri Hataydan girince Güneyde hadi Baran hadi korkma. Öyle bu işler klavye ile bana hakaret ile olmuyor. Arap ve mülteci aşığı, tarikat yobazı seni.

  • Mucise Reis : )04 Ağustos 2024 11:58

    Tamam tepeden tırnağa kadar haklısın bizlerde yıllarca bunları söyüye söyle dilimizde tüğ bitti. Fakat milletvekillerinin, sırtımızı pkk, ypg, kandile dayadıklarını ve TSK lerine ATATÜRK ün itleri diyen partiye ve onların organik ortaklarına oyumuzu verse idik bunumu istiyorsun  

  • Baran03 Ağustos 2024 20:18

    İsrail e tek laf etmeyen fetoşçu  it. Seni önüme katıp Kudüs e kadar gidecğiz. O günlerde gelecek.