E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'İran'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 210'a yükseldi'---

'İran'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 210'a yükseldi'

'İran'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 210'a yükseldi'
28 Şubat 2020 - 21:50 borsagundem.com

BBC'nin İranlı kaynaklara dayandırdığı habere göre, İran'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 210'a ulaştı

BBC, İran'da yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının en az 210 olduğunu duyurdu. İran'da sağlık hizmetleri sistemine bağlı bazı kaynakların BBC Farsça'ya bilgi verdiği aktarıldı.

Dün İran Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 34'e, vaka sayısının ise 388'e yükseldiği duyurulmuştu.

Bugün İran hükûmetinden yeni bir açıklama gelmezken, BBC, hastane kaynaklarından edindiği bilgiye dayanarak ölü sayısının 210 olduğunu öne sürdü.

Çoğu vakanın başkent Tahran'dan ve virüsün ilk ortaya çıktığı yer olan Kum kentinde görüldüğü bildirildi.

DSÖ'den koronavirüs açıklaması: Risk seviyesi yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • $$$$$$$$$$$$$$$$$29 Şubat 2020 10:22

    islam dünyasının baş düşmanları birisi kafirler ve diğeri de müslüman maskesi giymiş iran dır.milyonlarca müslümanı öldürmüşler ve hala da öldürmeye devam etmektedirler.bunlar yezitlerdir.hepsi gebersin.Türkiye yanlış yaptı abd iran ı sıkıştırdığında her şeyi göze aldı bunlara yardım etti yardım etmeyeceksin yoksa acınacak hale gelirsin.bunlar tüm terör örgütlerini yıllarca üzerimize salmadılarmı.

  • Vatandaş29 Şubat 2020 02:21

    Bunlar hep yaşanacak durmadan fütursuzca çocuk yapıp durun bakalım bu kan gözyaşı kaos hiçbir zaman bitmeyecek ey insan eğer sen gerçekten insandan çok çocuk yapıp geleceğini yok etme hayvanlar gibi durmadan çocuk yapmayı bırakın çin ve hindistan nufuslarini kontrol altında tutmalıdır. Doğada yaşam zincirini önemli parçaları olan diğer bitki ve hayvanlarda yaşadığını unutmayın. Bu yaşam zinciri bir kırılırsa bir daha geri dönüşü olmayan bir yola gireriz. Tüm ülkeler etkin bir nüfus planlaması yapmalıdır.

  • $$$$$$$$$$$$$$$$$29 Şubat 2020 10:23

    Hiç kimse kendi kendine yaratılmıyor herkesi yüce ALLAH yaratır ve rıskını verir.ama dünyanın tüm gelirleri 10 kişinin elinde olur ve milyarlarcada cahil sürü topluluklar olup bu 10 kişinin yaptıklarını yaparlar ise olacağı bu.sefalet gözyaşı sıkıntılar.

  • rjrel29 Şubat 2020 00:18

    Karantina uygulamayıp adeta yayılmasına çanak tutan acem itleri Allah belanızı versin.