E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'da nükleer tesis yakınlarında 4,7 büyüklüğünde deprem!---

İran'da nükleer tesis yakınlarında 4,7 büyüklüğünde deprem!

İran'da nükleer tesis yakınlarında 4,7 büyüklüğünde deprem!
08 Ocak 2020 - 08:10 borsagundem.com

İran'ın Borazcan kentinden gelen son dakika haberine göre nükleer tesis yakınlarında 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre Buşehr eyaletinde meydana gelen 4,7 büyüklüğünde depremin nükleer santral yakınlarında gerçekleştiği aktarıldı.

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi, merkez üssü Buşehr eyaletine bağlı Borazcan kenti olan depremin yerel saatle 05:50'de yerin 10 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı.

Depremde can ve mal kaybı olup olmadığına dair henüz açıklama yapılmadı.

Füzeler ateşlendi Süleymani defnedildi

Tahran'da yolcu uçağı düştü! 180 yolcu...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim08 Ocak 2020 09:57

    Bunların başına gelecek var!  Müslüman geçinip katil   Esad a  ile birlikte Müslüman katledersen  milyonlarca  insanı mağdur  edilirken  bir de ateşe benzin atarsan  Allah cezanı verir!   Bir türlü akıllanmadınız!  İşiniz gücünüz ırka ve mezhep temelli din ihracı yapmaya çalışmak!  Üstelik bazı tv kanallarında Suriye yi Sünnistan, Şiistan  alarak gösterecek kadar aşağılık ve haysiyetsiz!  Bilin bakalım hangi tv?