E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİş dünyası yeni liderlerini arıyor---

İş dünyası yeni liderlerini arıyor

İş dünyası yeni liderlerini arıyor
31 Ağustos 2012 - 06:50 borsagundem.com

Sabancı-Kamışlı ve Garih Ailesi’nin üçüncü kuşak temsilcilerinden Kerem Kamışlı ile Cem Garih, Türk iş dünyasının yeni liderlerinin peşine düştü

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Emine Sabancı Kamışlı’nın oğlu Kerem Kamışlı ile Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili İzzet Garih’in oğlu Cem Garih 19 üniversiteli genç ile birlikte, “Yenibirlider Derneği”ni kurdu. Amaç üniversitedeki başarılı gençleri iş dünyasında liderliğe hazırlamak.
En genç dernek oldu
Teknolojiden inşaata, sanayiden medyaya, sağlıktan otomotive kadar birçok alanda ekonominin patronu olan iş dünyasının lider isimleri ile Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri aynı projede bir araya geldi. Yenibirlider Derneği çatısı altında “Gelişen Türkiye’nin Liderleri ve Gençleri” adıyla hayata geçirilen projeyi anlatan Kerem Kamışlı, “Yaş ortalaması 21 olan 19 üniversiteli genç ile bir araya gelerek Yenibirlider Derneği’ni kurduk. Dernek olarak ilk projemizde Koç, Özyeğin, Doğuş, İstanbul Teknik ve İstanbul Üniversitesi ile çalışmaya başladık. 120 bin öğrenciye dokunma fırsatı bulduk. 9 Temmuz 2012 tarihinde kurulan Yenibirlider Derneği Türkiye’nin en genç derneği konumunda. Türk iş dünyasından tam destek aldık” dedi.
80 gence staj imkanı
Dernek olarak ilk projelerinin Gelişen Türkiye’nin Liderleri ve Gençleri projesi olduğunu söyleyen Cem Garih, “İş dünyasının liderlerini ve gençlerini bir araya getirmeyi amaçladık. Ali Sabancı, Ahmet Nazif Zorlu, Hüsnü Özyeğin, Nezih Barut, Ümit Boyner, Bülent Eczacıbaşı, Ali Ağaoğlu, Şevket Sabancı, Mustafa Koç, Ferit Şahenk ve Mehmet Ali Aydınlar gibi Türkiye’nin önde gelen işadamları bize destek veriyor. Hedef iş dünyasının önde gelen liderleri ile geleceğin lider adayı gençlerini buluşturmak. 80 gence staj imkanı sağlanacak. Gelişen Türkiye’nin Liderleri ve Gençleri projesi kapsamında çalıştığımız üniversitede liderler listesinde yer alan isimlerin katılacağı konferanslar düzenleyeceğiz” diye konuştu.
11 lider soruları cevapladı
GENÇLER ile liderler arasında bir köprü görevi görmeyi hedefleyen Yenibirlider Derneği, Türk iş dünyasının önde gelen isimleriyle söyleşiler gerçekleştirdi. 120 bin üniversite öğrencisinden 5 bine yakın soru alan dernek, Hürriyet Gazetesi ile gerçekleştirdiği ortak çalışmayla gençlerin sorularına cevap aradı. Yaklaşık 2 aylık çalışmada 11 lider ile görüşmeler yapıldı. Yenibirlider Derneği, ilk söyleşisini Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ile gerçekleştirdi. Hürriyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)