E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİş dünyasından 15 Temmuz mesajları---

İş dünyasından 15 Temmuz mesajları

İş dünyasından 15 Temmuz mesajları
15 Temmuz 2020 - 08:06 borsagundem.com

İş dünyası temsilcileri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin değerlendirmede bulundu


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Demircan KIZILCANLAR15 Temmuz 2020 10:47

    içimizdeki hainler, teröristlerle işbirliği yapanlar bitmediler.ayrıca onları destekleyenlere lanetler olsun.bunlarla ilgili sert kanunlar getirilmelidir.hatta idam cezası dahi getirilmelidir.

  • BORSACI15 Temmuz 2020 09:57

    LANET OLSUN TÜM FETÖ HAYİNLERİNE BU CENNET VATANI HER KİM KAFA TUTUYORSA ACIMAKSIZIN KAFASI KOPMALI FETÖCÜLER İDAM EDİLMELİ ÇÜNKÜ ANCAK O ZAMAN VİJADANIMIZ RAHATLAR.

  • kutat kubilig15 Temmuz 2020 09:17

    Gelişmiş, demokrasisi, ekonomisi, devlet yapısı oturmuş liyakate,ilme, adalete göre işleyen hangi millet darbe ile muhatap olmuş ? Yakın tarihli darbelere bakın bir ya güney amerika, ya ortadoğu, ya afrika ya gelişmemiş uzakdoğu ülkelerinde

  • Nedim15 Temmuz 2020 12:11

    Gelişmiş  demokrasi diye bir şey yok. Senin gibi durumu kavrayamayan güçlü ülkelerin gölgesinde yaşamayı kabul eden omurgasız ahmaklar vardır!  2 savaş geçirmiş bir Dünya hala hiç bir  yerinde çatışmasız ve huzurlu bir yer  yok.  Be Allah ın sersemi o gelişmiş demokrasi dediğin sana semer vurmak  için  Dünyayı sömürüp kanını emdiği için gelişmiştir.  Gel de böyle sersemlere anlat.

  • ZEYREK ZEMHERİ15 Temmuz 2020 10:48

    Bu darbelere kim yapmıştır.içimizdeki şerefsiz ve vatanhainleri  dış güçler ile işbirlikleri yaparak yapılmıştır.tüm darbeleri abd ve ab ülkeleri planlamış ve uygulamıştır.