E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİşin uzmanı Borsagundem.com’da ---

İşin uzmanı Borsagundem.com’da

İşin uzmanı Borsagundem.com’da
25 Kasım 2012 - 07:50 borsagundem.com

Analizleri tam hedeften vuruyor, yorumları zıplatıyor…Borsada ‘Doğan’, işinin uzmanı bir isim geliyor…

Cesur ve anında habercilik… İMKB ve Dünya borsalarında son gelişmeler… Güçlü ve isabetli yorumlar… Ekonomi dünyasının 24 saat uyumayan, manşetleriyle büyük ses getiren haber portalı borsagündem.com bu özelliklerini, genç, titiz, çalışkan kadrosundan, sektörün her anını, adımını izleyen, analiz eden güçlü yazarlarından alıyor. Borsagundem.com, medyanın itibar savaşı verdiği bu zamanlarda, verdiği güven ve enerjiyle yoluna devam ediyor. Hem de daha da büyüyerek…
İşte bu büyümenin yeni aktörlerinden biri de, Borsagündem.com’un yeni kalemi Üzeyir Doğan; sektörün içinden gelen, olayları iyi okuyan, işinin uzmanı…Üzeyir Doğan, analiz ve yorumlarıyla ses getirecek, borsada olanı biteni gözler önüne serecek, yatırımcının gözünü açacak, derin nefes aldıracak…
‘İŞİN UZMANI’ ÜZEYİR DOĞAN'IN İLK YAZISI YARIN BORSAGUNDEM.COM’DA…
ÜZEYİR DOĞAN KİMDİR?
Borsagundem.com Yazar Ailesi’nin yeni üyesi Üzeyir Doğan, Marbaş Menkul Değerler A.Ş. Araştırma Müdürü. 1981 Kırşehir doğumlu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Almanca İşletme Enformatiği Bölümü mezunu Doğan, SPK İleri Düzey Lisansı (2006) ve "SPK Türev Araçlar Lisansı” (2008) sahibi. Marmara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı, Finansal Piyasalar ve Yatırım Yönetimi Bilim Dalı’nda Yüksek Lisans yapan Üzeyir Doğan tez aşamasında olup, "Teknik Analiz Yöntemlerinin Geleceği Öngörebilme Hipotezinin Fiyat ve Endeks Hareketlerinde Test Edilmesi" başlıklı çalışmasını sürdürmekte.
Türev Araçlar biriminin kuruluş aşaması da dahil olmak üzere Kapital Menkul Değerler'de 3 yıl Türev Araçlar Uzmanı olarak çalışan Üzeyir Doğan, kurumun VOB bültenlerini de kaleme aldı. 2012 yılında Marbaş Menkul Değerler'e Araştırma Müdürü olarak transfer oldu.
2008’de finans/borsa yazarı olarak PARA Dergisi'nde analiz ve yorumlara başlayan Doğan, 2011 yılında aynı dergide köşe yazarı olarak ParaVOB sayfasının hazırlığını üstlendi. Ayrıca çok sayıda dergi, gazete, haber ve ekonomi sitesi, TV ve radyo için yorum ve analizler yapan Üzeyir Doğan, www.uzeyirdogan.com adlı internet sitesinde görüşlerini paylaşmakta.
Bunların yanısıra çeşitli kurumlarda “Finansal Piyasalar ve Dinamikleri”, “İMKB ve Hisse Senedi Piyasaları”, “Finansal Piyasa Araçları”, “Türev Piyasalar ve Vadeli İşlem Borsaları”, "Analiz Teknikleri (Temel ve Teknik Analiz)", “Mali Analiz” başlıkları altında eğitimler vermekte.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Üzeyir DOĞAN27 Kasım 2012 09:47

    Herkese yorumları ve destekleri için teşekkürler... Fotoğraf konusunda eleştirilere katılıyorum bir Brad Pitt değil farkındayım ama eldeki malzeme de bu yapacak çok bir şey yok :))) Umarım yazdıklarımızla bu açığı kapatırız... Herkse, teşekkürler, saygılar...

  • Figo26 Kasım 2012 21:06

    Hayırlı olsun...

  • halk25 Kasım 2012 18:15

    hoşgeldin babacan

  • TRKYALI25 Kasım 2012 15:28

    BENDE DASKIN ARKADŞIM KATILIYORUM HAYIRLISI OLSUN BUGÜN DUYDUĞUM EN GÜZEL HABER,ÇOK SEVİNDİM.BORSAGÜNDEM AİLESİNE HOŞGELDİNİZ.PARAYI SIRF SİZİN İÇİN ALIRDIM.KALİTELİ BİR SİTEYE,KALİTELİ BİR YORUMCU GELMESİ İYİ OLDU.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.

  • DASKIN25 Kasım 2012 14:11

    BUGÜN DUYDUĞUM EN GÜZEL HABER,ÇOK SEVİNDİM.BORSAGÜNDEM AİLESİNE HOŞGELDİNİZ.PARAYI SIRF SİZİN İÇİN ALIRDIM.KALİTELİ BİR SİTEYE,KALİTELİ BİR YORUMCU GELMESİ İYİ OLDU.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.

  • Arif ÜNVER25 Kasım 2012 12:00

    Uzeyir kardeşimiz, analitik çalışkan bir profildir, tasarruf sahibine fayda sağlayacaktır, başarılar, Uzeyir kardeşim, Borsa Gündem ailesine hoş geldin, hadi bakalım göster farkını...

  • Üzeyir23 Kasım 2012 23:17

    Kardeşim resim mı önemli yorum mu? Ayıp yahu

  • Ömer şerif23 Kasım 2012 23:12

    Ömer şerif in gençliği ....

  • BE SÜPHANALLAH.23 Kasım 2012 15:54

    NEYSE O ,GARY GRAND MI OLMALI.

  • VAROL23 Kasım 2012 13:17

    cao... bir de senin fotografini görelim...

  • helal cao22 Kasım 2012 17:12

    cao haklısın be...adamın başka pozu yok mu editör....

  • halkbankçı22 Kasım 2012 17:12

    Üzeyir beyi zaten Marbaş Menkulden raporlarını ve yorumları sıkı takip ediyordum Bu sitede olması bir çok yatırımcı için çok önemli bir nimet olmuş.

  • oh olsun22 Kasım 2012 14:57

    imkb bir banka bir iki hisse ile yükseldiğinden artık uzmanlara ihtiyaç kalmadı.bu nedenle de uzman diye yayınlanmış yazıları bile okumuyorlar artık.bunun anlamı uzmanlığa da ihtiyaç kalmadığından kumara hevesli,pahalı hisseleri alıp,ucuzları göremeyenlerin battıkları zaman ne yaptık da uzman uyarılarını dikkate almadık diyecekleri zaman ohhh olsun diyeceğiz hem de bizler hep uyardık dinlemediniz defalarca diyerek.

  • cao22 Kasım 2012 13:58

    fotoğraf kötü