E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail bir Hizbullah komutanını daha öldürdü---

İsrail bir Hizbullah komutanını daha öldürdü

İsrail bir Hizbullah komutanını daha öldürdü
08 Ekim 2024 - 12:36 borsagundem.com

IDF tarafından yapılan açıklamada Hizbullah komutanı Hüseyni’nin Beyrut'taki saldırıda öldürüldüğü açıklandı.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, dün IDF’nin başkent Beyrut’ta Hizbullah’ın istihbarat noktalarına yönelik saldırı düzenlediği, saldırıda Hizbullah Komutanı Süheyl Hüseyin Hüseyni'nin öldürüldüğü belirtildi.

Hüseyni'nin komutasındaki karargahın Hizbullah’a bağlı lojistiği denetlediği ve örgüt içindeki çeşitli birimlerin bütçelendirilmesi ile yönetiminden sorumlu olduğu kaydedildi.

Karargahta ayrıca hassas güdümlü füzelerin üretiminden ve Lübnan'daki silahların depolanması ile taşınmasından sorumlu Hizbullah'ın Araştırma ve Geliştirme Biriminin de bulunduğu belirtildi.

İsrail, Lübnan sınırına yakın 5 beldeyi İsrail, Lübnan sınırına yakın 5 beldeyi "askeri bölge" ilan etti

 

İsrail'den Lübnan'a denizden saldırı uyarısıİsrail'den Lübnan'a denizden saldırı uyarısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)08 Ekim 2024 13:01

    Bunun bedelini israil ödeyecek ... Cuma hutbelerinbde duyarız yine :D aynı şeyler.. oradkaid evletler islami eğitim ile Dini liderler, dini şahıslar  yetiştirirken Adamlar 40 yıl ilri teknolojıye ulaştı.  devam edin... filistin hamas vb eğerki islam ile tanışmasadı belki çok daha ileri seviyede modern bir yapı ve düzende olacaktı. Demek istedim islam  karşıtlı deil. tam tersine. islamı Modern dunyaya uydurmayıp, din ile her bir yönetim sistemini işletip insanları köreltip tembelleştirenlerde. gerçek islam olsa israilin ilerisinde bir hizbullah olur dünyada etkin söz sahibi olabilirlerdi. mesela küçük birimler kurup bordo bedeli gibi eğitimler yaparak birimlerini geliştirip çok hızlı vurkaç yapacak kapasitede , ileri teknolojı olarak yetiştirmek gibi. yada imha timi oluşturup hedefi gidip yakalayıp imha etmek gibi. biraz hutbeleri bıraklamaları lazım sanki