E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail Hizbullah’ın Önleyici Güvenlik Birimi Komutanını öldürdü---

İsrail Hizbullah’ın Önleyici Güvenlik Birimi Komutanını öldürdü

İsrail Hizbullah’ın Önleyici Güvenlik Birimi Komutanını öldürdü
29 Eylül 2024 - 23:01 borsagundem.com

İsrail ordusu, Hizbullah Yürütme Konseyi Üyesi Kaouk'un öldürüldüğünü açıkladı

Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Önleyici Güvenlik Birimi Komutanı ve Yürütme Konseyi Üyesi Nebil Kaouk’un düzenlenen saldırı sonucu öldürüldüğünü duyurdu.

IDF’ten yapılan açıklamada, “Hizbullah’ın Önleyici Güvenlik Birimi Komutanı ve Yürütme Konseyi Üyesi Nebil Kaouk IDF'in hassas bir saldırısı sonucu öldürüldü. Kaouk, Hizbullah'ın üst düzey komutanlarına yakındı ve İsrail Devleti ve vatandaşlarına yönelik terör saldırılarına doğrudan katıldı. Hizbullah'a 1980'lerde katılmış ve Operasyon Konseyi'nde güney bölgesi komutan yardımcılığı, güney bölgesi komutanlığı ve Operasyon Konseyi komutan yardımcılığı görevlerinde bulunmuş, alanında önemli bir uzmanlık kaynağı olarak görülmüştür. IDF, Hizbullah terör örgütü içindeki komutanları vurmaya ve ortadan kaldırmaya devam edecek ve İsrail Devleti vatandaşlarını tehdit eden herkese karşı harekete geçecektir” denildi.

Nasrallah'ın ölümüne Avrupa ve dünyadan tepkiler...Nasrallah'ın ölümüne Avrupa ve dünyadan tepkiler...

Nasrallah sonrası Hizbullah'ın geleceği ne olacak?Nasrallah sonrası Hizbullah'ın geleceği ne olacak?

İsrail, savaşı bölgeye yayıyorİsrail, savaşı bölgeye yayıyor

Biden'dan Nasrallah açıklamasıBiden'dan Nasrallah açıklaması

Pezeşkiyan, Nasrallah'ın öldürüldüğü saldırıda ABD'yi suçladı!Pezeşkiyan, Nasrallah'ın öldürüldüğü saldırıda ABD'yi suçladı!

THY, Beyrut seferlerini 6 Ekim’e kadar iptal etti!THY, Beyrut seferlerini 6 Ekim’e kadar iptal etti!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK29 Eylül 2024 23:29

    İran  ı  hizbullah ı hamas ı     abd ve israil ingiltere kurduğu silahlandırıp  kullandığı için  ve İslamiyet Değerlerini de bizden daha iyi bilip zayıf ve güçlü taraflarımızıda politikalarına katarak içlerinde bulunmaları hatta yöneticileri dahi oldukları için istedikleri zaman istedikleri operesyonlarda başarılı oluyorlar hiç de başarısız olduklarına hiç rastlamadık.