E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı---

İsrail, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı

İsrail, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı
09 Ekim 2024 - 04:46 borsagundem.com

İran resmi haber ajansı IRNA ve Suriye'nin resmi ajansı SANA, İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'da İran Büyükelçiliği yakınlarını hedef alan hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.

IRNA'nın İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'a saldırısını,  "Siyonist rejim Şeyh Saad Mahallesi'nde bir sivil yerleşim birimini hedef aldı." şeklinde duyurdu.

Suriye'nin resmi ajansı SANA ise Şam semalarında patlama sesleri duyulduğunu ve hava savunma sistemlerinin saldırıya karşı koyduğunu aktardı. Mezze mahallesinde bir apartmanın hedef alındığı ve yaralıların olduğu ifade edildi.

İran'ın Şam Büyükelçiliği, İsrail'in sivil bir binaya düzenlediği füze saldırısını kınayarak, ölü ve yaralılar arasında İran vatandaşı bulunmadığını duyurdu.

Fransa'dan, Netanyahu'nun tehdidine Fransa'dan, Netanyahu'nun tehdidine "provokasyon" nitelemesi

 

Netanyahu: Nasrallah'ın yerine geçecek Safiyuddin'i de öldürdükNetanyahu: Nasrallah'ın yerine geçecek Safiyuddin'i de öldürdük

 

Harris Trump karşısında seçim yarışını az farklı önde götürüyorHarris Trump karşısında seçim yarışını az farklı önde götürüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)