E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail yeniden Beyrut'u vurdu: Hizbullah komutanı öldürüldü---

İsrail yeniden Beyrut'u vurdu: Hizbullah komutanı öldürüldü

İsrail yeniden Beyrut'u vurdu: Hizbullah komutanı öldürüldü
26 Eylül 2024 - 17:34 borsagundem.com

İsrail ordusu, Beyrut’un güneyindeki Dahiye bölgesine "nokta atışı hava saldırıları" düzenlediğini duyurdu. Saldırıların üst düzey bir Hizbullah komutanını hedef aldığı öne sürüldü

İsrail ordusu Beyrut’un güneyindeki Dahiye'deki bir noktaya üç kez saldırı düzenledi. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Beyrut'un güneyinden patlama sesleri ve yoğun duman yükseldi.

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada da, “ İsrail ordusu şu anda Beyrut’a saldırılar düzenliyor.” ifadelerine yer verildi

Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail'in düzenlediği saldırıda iki kişinin öldüğünü ve 15 kişinin yaralandığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “İsrail'in Beyrut'un güney banliyölerine düzenlediği saldırıda iki kişi öldü, aralarında durumu kritik olan bir kadının da bulunduğu 15 kişi yaralandı” denildi.

Reuters'a konuşan güvenlik kaynakları, Beyrut'un güney banliyölerine yönelik hava saldırısının üst düzey bir Hizbullah komutanını hedef aldığını bildirdi.

Reuters haber ajansı, hedef alındığı öne sürülen komutanın, Hizbullah'ın İHA biriminin başı olan Muhammed Surur olduğunu bildirdi. İki ayrı güvenlik kaynağı ise komutanın saldırılar sonucunda öldürüldüğünü doğruladı.

Lübnan makamlarından saldırıda yer alan ya da ölen olup olmadığına dair henüz bilgi paylaşılmadı.(NTV)

MSB’den Lübnan uyarısı: Tüm bölge kaosa sürüklenebilirMSB’den Lübnan uyarısı: Tüm bölge kaosa sürüklenebilir

 

ABD, Lübnan tansiyonunu düşürmek için ortaklarla temas halindeABD, Lübnan tansiyonunu düşürmek için ortaklarla temas halinde

 

İsrail: Lübnan'a kara saldırısı başlatmaya hevesli değilizİsrail: Lübnan'a kara saldırısı başlatmaya hevesli değiliz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)