E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail'de iktidar partisinden 'Gazze'yi yeryüzünden silin' çağrısı---

İsrail'de iktidar partisinden 'Gazze'yi yeryüzünden silin' çağrısı

İsrail'de iktidar partisinden 'Gazze'yi yeryüzünden silin' çağrısı
02 Kasım 2023 - 01:11 borsagundem.com

İsrail’in iktidardaki Likud partisinden yapılan açıklamada, “Gazze’nin tamamen yeryüzünden silin" çağrısında bulundu.


İsrail’de iktidardaki Likud partisi milletvekili Galit Distel Atbaryan, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, abluka altındaki Gazze Şeridi’ne yönelik etnik temizlik çağrısı yaptı.

İsraillilere, “Birbirinizden nefret etmeyin. Canavarlar sizden yeterince nefret ediyor. Düşmandan nefret edin. Canavarlardan nefret edin” şeklinde seslenen Atbaryan, şu ifadeleri kullandı:

İç çekişmenin en ufak bir kırıntısı, çıldırtıcı derecede aptalca bir enerji israfıdır. Bu enerjiyi tek bir şeye yatırın; Gazze'nin tamamını yeryüzünden silmek. Gazzeli canavarlar ya güneydeki çitlere gidecek ve Mısır topraklarına girmeye çalışacak ya da ölecekler. Gazze yeryüzünden silinmeli.

İşgal altındaki Batı Şeria’daki Filistinlileri de “Naziler” olarak tanımlayan ve onlar için “ateş ve duman” dileyen İsrailli milletvekili, “İntikamcı ve zalim bir İsrail ordusuna ihtiyaç var. Daha azı ahlaka aykırıdır. Tamamen etik dışıdır” yorumunu yaptı.

Savaşta yeni cephe: İsrail savaş gemisi gönderiyor!

 

İsrail'den Cibaliye Mülteci Kampı'na hava saldırısı: Çok sayıda ölü var

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv05 Kasım 2023 15:09

    bunların cankaybı çogaldıkça deliriyorlar

  • Katil Dolar Katil Dolar 02 Kasım 2023 10:14

    Sen Kimsin İsrail. katil İsrail cocuk baban ne yapiyor abd katil abd onun parasiz katil dolar butün Müslümankar dolar satın denge bozun katil dolar katil dolar dolar satın dolar Müslüman lar cocuk katil dolar kadın katil dolar Müslüman katil dolar

  • E.g.02 Kasım 2023 07:58

    GAZZE YER YÜZÜNDEN SİLİNMESİN İSRAİL DE SİLİNMESİN HERKESİN DOSTÇA HUZUR GÜVEN İÇİNDE YAŞAMAYA HAKKI VAR KURAN AYETLERİ İSRAİLOĞULLARINA YERYÜZÜNDE BOZGUNCULUK YAPMAYIN ŞEKLİNDE ÖĞÜT VERİYOR BUGÜN O TOPRAKLARI ELİNİZE GEÇİRSENİZ ZAMANLA YİNE SİZDEN GÜÇLÜ BİR TOPLUM ORTAYA ÇIKIP SİZİ O TOPRAKLARDAN KOVACAKTIR HEM KENDİNİZE HEM GAZZELİLER İYİLİK EDİN BARIŞ HUZUR İÇİNDE YAŞAYIN AKSİ HALDE DÜNYANIN HER YERİNE DAĞILMIŞ HUZUR ZENGİNLİK İÇİNDE YAŞAYAN YAHUDİLERİ DE YAŞADIKLARI YERLERDEN/ÜLKELERDEN KOVULACAKLARDIR

  • Baran02 Kasım 2023 17:17

    Boş konuşmayı bırak.