E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail'den kara saldırısı açıklaması---

İsrail'den kara saldırısı açıklaması

İsrail'den kara saldırısı açıklaması
27 Eylül 2024 - 20:47 borsagundem.com

İsrail’in Lübnan’da Hizbullah’a karşı düzenleyeceği herhangi bir kara saldırısının “sınırlı ve en kısa sürede düzenleneceği” belirtildi

Times Of Israel’in haberinde, adının açıklanmasını istemeyen bir İsrailli, “Kara harekâtı… Bunu en kısa sürede yapmaya çalışacağız. Buna her gün hazırlandığımızı düşünüyorum ve bu da kesinlikle planlarımız dahilinde.” ifadelerini kullandı.

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, 25 Eylül’de, Lübnan'a kara saldırısında bulunmaya hazırlandıklarını duyurmuştu.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, 10 Eylül’de, ordunun Gazze'deki "hedeflerine ulaşmaya yakın olduğunu" belirterek, odağın Lübnan'a kaymaya başladığı yönündeki açıklamasını yinelemişti.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun bugün Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulundaki konuşmasının hemen ardından Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta çok sayıda patlama sesi duyuldu. Başkent Beyrut'un güney bölgesinde yaklaşık 10 patlama sesinin ardından dumanlar yükseldi.

Zelenskiy ile görüşen Trump'tan barış mesajıZelenskiy ile görüşen Trump'tan barış mesajı

 

Mehmet Şimşek yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladıMehmet Şimşek yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)