E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail'den Türkiye açıklaması---

İsrail'den Türkiye açıklaması

İsrail'den Türkiye açıklaması
05 Kasım 2023 - 14:20 borsagundem.com

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Hayat, son gelişmelere rağmen İsrail ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin değişmediğini iddia etti

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Hayat, Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar'ın istişarelerde bulunmak üzere Ankara'ya geri çağrılması ve Türkiye'nin İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılara ilişkin tutumu hakkında konuştu.

Bu gelişmelerden sonra İsrail ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin değişmediğini savunan Hayat, "Böyle bir krizi nasıl önleyeceğimizi yeniden düşünmeliyiz" ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanlığı, 4 Kasım'da İsrail'in, ateşkes çağrılarını kabul etmeyerek sivil halka yönelik saldırıları sürdürmesi üzerine Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar'ın istişarelerde bulunmak üzere Ankara'ya çağrıldığını bildirmişti.

İsrail, Türkiye’deki diplomatik temsilcilerini geri çağırdı

 

İsrail ile yapılacak enerji anlaşmaları askıya alındı

 

Nükleer tehdit savuran bakana İsrail'de sert tepki

 

İsrail'den Gazze'ye nükleer tehdit

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mtu05 Kasım 2023 23:17

    adamlar diyor ki açık kapı bırakıyoruz size, siz de fazla ses yapmayın işimizi halledelim şurda sessiz sedasız. zaten araplar seyirci ses çıkaran yok, sizin de sıkıntılarınızı ikili ilişkilerimizle çözeriz falan filan...ulan herşey ekonomi gerisi boş herkes kendi derdine düşmüş kapitalizm her geçen gün insanları daha da esir alıyor hatta devletleri yutmuş durumda. kıyamet kopuyor işte; kardeşin yanıyor sen ona yardım edemiyorsun bu değil mi kıyamet. imamlar buna birşey demedi çıksın ataistler açıklasın