E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul dahil kuvvetli yağış geliyor!---

İstanbul dahil kuvvetli yağış geliyor!

İstanbul dahil kuvvetli yağış geliyor!
01 Eylül 2024 - 09:15 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 1 Eylül 2024 için hava durumu tahminlerini açıkladı. İstanbul'da etkili olan sağanak yağışların ardından pazar günü için yeni bir uyarı geldi.

Meteoroloji'nin son raporuna göre, ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve güneydoğu kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile bazı illerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Marmara bölgesi ile Afyonkarahisar, Kütahya, Osmaniye, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde yer yer kuvvetli yağış görülecek. Güneydoğu Anadolu’da ise yer yer toz taşınımı bekleniyor.

Marmara Bölgesi Hava Durumu 

Marmara Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölge genelinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Özellikle İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Kocaeli gibi şehirlerde yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Edirne: 20°C - 33°C, Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Akşam ve gece saatlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

İstanbul: 22°C - 28°C, Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Kırklareli: 20°C - 30°C, Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Akşam ve gece saatlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Kocaeli: 22°C - 28°C, Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Ege Bölgesi Hava Durumu

Ege Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir hava hâkim olacak. Kuzey ve iç kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinde yağışların öğle saatlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Afyonkarahisar: 15°C - 26°C, Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Öğle saatlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

İzmir: 22°C - 30°C, Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Manisa: 22°C - 34°C, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Muğla: 19°C - 30°C, Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Akdeniz Bölgesi Hava Durumu

Akdeniz Bölgesi'nde de parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Osmaniye, Adana, Kahramanmaraş ve Hatay gibi şehirlerde yağışların öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Adana: 25°C - 34°C, Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Kuzey kesimlerde kuvvetli yağış bekleniyor.

Antalya: 26°C - 31°C, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Hatay: 25°C - 30°C, Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Kıyı kesimlerde öğle saatlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Isparta: 16°C - 27°C, Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

İç Anadolu Bölgesi Hava Durumu

İç Anadolu Bölgesi genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Sivas hariç tüm bölgelerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Özellikle kuzeybatı kesimlerinde öğle saatlerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Ankara: 19°C, 28°C - Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Çankırı: 15°C, 30°C - Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Eskişehir: 17°C, 27°C - Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Konya: 17°C, 30°C - Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Batı Karadeniz Bölgesi Hava Durumu

Batı Karadeniz'de parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. İç kesimlerde, özellikle Düzce ve Zonguldak çevrelerinde yağışlar kuvvetli olacak.

Bolu: 16°C, 27°C - Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Düzce: 19°C, 30°C - Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Sinop: 22°C, 31°C - Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Zonguldak: 20°C, 27°C - Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi Hava Durumu

Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Çorum, Gümüşhane ve Artvin çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Amasya: 19°C, 34°C - Parçalı bulutlu.

Artvin: 18°C, 31°C - Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Samsun: 22°C, 30°C - Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Trabzon: 23°C, 28°C - Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Doğu Anadolu Bölgesi Hava Durumu

Doğu Anadolu'da parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak. Ancak, akşam saatlerinde Ardahan çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Erzurum: 12°C, 31°C - Parçalı ve az bulutlu.

Kars: 11°C, 29°C - Parçalı ve az bulutlu.

Malatya: 19°C, 35°C - Az bulutlu.

Van: 15°C, 28°C - Az bulutlu.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Hava Durumu

Güneydoğu Anadolu'da az bulutlu ve açık hava bekleniyor. Ancak bölge genelinde yer yer toz taşınımı görülebilir.

Diyarbakır: 21°C, 38°C - Az bulutlu ve açık.

Gaziantep: 22°C, 33°C - Parçalı ve az bulutlu.

Siirt: 24°C, 37°C - Az bulutlu ve açık.

Şanlıurfa: 24°C, 36°C - Az bulutlu ve açık.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)