E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da gece sulu kar bekleniyor---

İstanbul'da gece sulu kar bekleniyor

İstanbul'da gece sulu kar bekleniyor
29 Kasım 2016 - 09:57 borsagundem.com

AKOM'un yaptığı uyarıya göre bu gece İstanbul'da sulu kar yağışı beklentisi var

AKOM, İstanbul'da gece sulu kar beklendiğini açıkladı. Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) İstanbul'daki hava durumuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, 'Şiddetli soğuk hava bugün iyice kendini hissettirecek. Bugün yağmur, ara ara dolu şekilde yağacak. Gece sulu kar bekleniyor' denildi.

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, yurt genelinde soğuk ve yağışlı hava etkili oluyor. İstanbul'da gece sulu kar bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü halen ülke genelinde yağmur ve sağanak yağış şeklinde etkili olan yağışların ani sıcaklık düşüşüyle gece yarısından itibaren kara dönüşeceği uyarısında bulundu.

Meteoroloji uzmanlarının Türkiye genelinde bugün ve yarına ilişkin tahminleri şöyle:

"Bu gece Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava ve ani sıcaklık düşüşü ile birlikte önce Trakya, Marmara’nın güneydoğusu, Kuzey Ege’nin iç kesimleri ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yağışlar kara dönüşecek. Çarşamba günü Marmara’nın doğusu, İç Ege, Karadeniz’in iç kesimleri, İç ve Doğu Anadolu ile Göller yöresinin yükseklerinde kar yağışı olması tahmin ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞAFAK VAKTİ.29 Kasım 2016 18:38

    Hep döviz bozdur diyorlar demiyorlarki parti içindeki yandaşlarıda bozdurun çıkarcılarıda boz