E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da gece yarısı kar yağışı---

İstanbul'da gece yarısı kar yağışı

İstanbul'da gece yarısı kar yağışı
31 Aralık 2016 - 01:25 borsagundem.com

İstanbul'da günlerdir beklenen ancak yüksek kesimdeki birkaç bölgeyle sınırlı kalan kar yağışı, gece yarısı kent merkezinde de etkisini göstermeye başladı

İstanbul'da günlerdir beklenen ancak sadece yüksekteki birkaç bölgeyle sınırlı kalan kar yağışı gece yarısı kent merkezinde etkili oldu. 

Meteoroloji'nin 'kar geliyor' uyarısından bu yana yaklaşık bir haftadır İstanbul'da beklenen kar yağışı nihayet kent merkezinde gece yarısı etkisini gösterdi. 

Dün gün içinde Anadolu yakasında Pendik ve Sultanbeyli, Avrupa yakasında ise Silivri ve Sarıyer ile sınırlı kalan kar yağışı gece yarısından itibaren İstanbul'un merkezi ilçelerinde de etkisini artırdı. Tipi halinde yağan kar kısa sürede kenti beyaz örtüye büründürdü. 

KAR, TATİLİ BEKLEMİŞ

İstanbul'da kar yağışının etkisini artırmasının ardından sosyal medyada özellikle öğrencilerin paylaşımı dikkat çekti. Günlerdir kar tatili için İstanbul Valiliği'ne ait sosyal medya hesaplarını takip eden öğrenciler, haftasonu tatiline denk gelen yağışın ardından, "Biz kar tatili beklerken, meğer kar, tatili bekliyormuş" şeklinde paylaşımda bulundu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)