E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da kan donduran aile katliamı---

İstanbul'da kan donduran aile katliamı

İstanbul'da kan donduran aile katliamı
20 Eylül 2019 - 19:25 borsagundem.com

İstanbul Arnavutköy'de kan donduran bir olay yaşandı. Bir kişi; anne, baba ve iki kardeşini öldürdü.

Arnavutköy’de gece yaşanan katliam gündüz ortaya çıktı. 24 yaşındaki Veysel Aydın, annesi Kadir Aydın, üvey babası Kadir Açıkalın (45), kardeşi Nazlıcan Aydın (13) ve ağabeyi Serkan Aydın (26)’ı gece saatlerinde bıçakla öldürdü.

Vahşet komşuların şüphelenmesiyle gündüz saatlerinde ortaya çıktı. Olay yerine gelen polis, eve girdiğinde 4 kişinin cesedi ile karşılaştı. Saldırganın kayıp olduğu öğrenilirken olay yerindeki inceleme sürüyor.

İZMİT'TE YAKALANDI

Katliamı gerçekleştiren 24 yaşındaki Veysel Aydın, İzmit'te gözaltına alındı.


Hayatını kaybeden 1'i çocuk 4 kişinin cesetlerinin, olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yapacağı incelemelerden sonra morga kaldırıldığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kürşat21 Eylül 2019 00:35

    rahmetli sabancının bir sözünü hiç unutmam reklamı iyisi kötüsü olmaz her gün haberlerde kadın cinayetleri, yaralama, taciz ve bunları çok aşırı bir şekilde olayın oluş şekline kadar ayrıntılı bir şekilde verilmesi diğer şahıslara örnek teşkil ediyor ve tabi ki caydırıcı cezalar da verilmeyince özendiriyor nedim beyin yorumuna da katılıyorum. türk aile toplumuna uymayan tv dizileri de cabası 

  • Nedim20 Eylül 2019 21:46

    Bu  zamanda ki 16-28 yaş gurubu tam bir manyak ve sapıkların çoğunlukta olduğu bir jenerasyon.  Son derece serbest ve tahammülsüz yetişen bu nesil kolay ve yanlış şartlanan hasta insanlar sürüsü haline getirildiler. Medyamız ve kültür ve ahlak yoksunu  diziler ve de tele voleci  beleşçi kolaycı yarışma programlarının  katkısını da inkar edemeyiz.