E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbullular yine parklara akın etti---

İstanbullular yine parklara akın etti

İstanbullular yine parklara akın etti
28 Eylül 2019 - 02:41 borsagundem.com

5.8'lik Silivri depreminin ardından İstanbul'da çok sayıda vatandaş bu gece de parklara akın etti

İstanbul Silivri açıklarında önceki gün meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından evlerine girmekten korkan vatandaşlar, geceyi dışarıda geçiriyor.

Önceki gün saat 13.59'da meydana gelen 5.8'lik depremin ardından Silivrililer, ilk geceyi afet toplanma alanlarında geceyi geçirmişti. İkinci gün de çok sayıda vatandaş, kendilerini dışarıda güvende hissettiklerini belirterek, geceyi afet toplanma alanlarındaki çadırlarında geçiriyor.

Güngören 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda düne göre azalsa da bazı ailelerin geceyi geçirmek için çadır kurdukları görüldü. Vatandaşlar, çocukları depremden dolayı tedirgin olduğu için parkta kalmaya devam ettiklerini bildirdiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fordtransit30 Eylül 2019 03:20

    Allah yardimcimiz olsun ucuz atlatalim.acilen zayif binalar yenilenmeli.istanbula inşaat ve sanayi yasaği gelmeli.bir afet veya savas saldirisi olsa devletin %40 i batar.70-80-90 larda dalavere inşaatlarin dönüşümü çok yüksek olacak ama geçmişteki hatalar tekrar olmasin.hayirlisi milletim için

  • Fordtransit30 Eylül 2019 03:13

    Ahlaksiz yorumcu depremi bile politik yapiyor.şuan birlik berabetlik zamani.yalniz dişariya karşi değil böyle beyindiz hainler ikicilik yaratip heran çekišme yaratanlara uymayin.

  • hahaha28 Eylül 2019 12:22

    25 yıldır seçtikleriniz yönetti... nedden güvenmiyor ve evlerinize girmiyorsunuz ??? hahaha Müstehak bu millete... yatın kalkın dua edin işte öyle :))) resinize