E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbullulara müjde!---

İstanbullulara müjde!

İstanbullulara müjde!
02 Şubat 2014 - 19:37 borsagundem.com

Kadir Topbaş milyonları ilgilendiren müjdeli haberi verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak için düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Başkan Topbaş konuşmasında Bakırköy-Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü - Büyükçekmece Tüyap MetroHattı'nın ihale aşamasına geldiğini ifade etti. Topbaş İncirli-Sera-Kocasinan - Zafer - Çobançeşme - Sefaköy - Cennet - Küçükçekmece - Avcılar Park Reşitpaşa Avcılar - Cihangir - Ambarlı - Haramidere -Yakuplu - Beylikdüzü/Esenyurt Beylikdüzü Toplu Konutlar- Büyükçekmece Tüyap duraklarından oluşan 25 kilometrelik hattın yapımıyla metrobüs yoğunluğunun ortadan kalkacağını söyledi.

Topbaş törende yaptığı konuşmasında 10 yıllık hizmet dönemlerinde 60 katrilyon yatırım yaptıklarını vurguladı ve "İktidara ya da muhalefete ait diye ilçe belediyeleri arasında ayırım yapmadık, Silivri'ye 850 trilyon yatırım yapmış olmamız bunun göstergesidir" dedi.

"MUHALEFET SEÇİM KAMPANYASI DİYE TRAFİĞİ KİLİTLEYİP EZİYET EDİYOR"

Topbaş seçim kampanyasına ilişkin muhalefetin sergilediği tavırları da eleştirerek " Son günlerde görüyoruz, bazıları araç konvoyları oluşturup, bazı yerlerde yavaşlayıp, duraklama yaparak trafiği kilitliyorlar. İnsanlara böyle eziyet ederek siyaset yapılmaz" dedi.

"CHP BELEDİYECİLİĞİNİ HATIRLAMAK İÇİN NOSTALJİ GÜNLERİ Mİ YAPALIM?"

Topbaş konuşmasını şöyle sürdürdü: CHP sözcüleri "İstanbul'u eski günlerine döndüreceğiz" diyorlar. Çok özlemişlerse sırf onların hatırı için CHP zihniyetini anma günleri deriz ve bir hafta İstanbul'da çöpleri toplamayız. Böylelikle Herkes CHP'nin belediyecilik anlayışını hatırlar. CHP'nin "eski günlere özlem duyan yöneticileri" de hasret gidermiş olur. Ama biz bunu asla yapmayız, İstanbul'da yaşayanların böyle bir eziyete muhatap olmalarına izin vermeyiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • akpye vedim ama03 Şubat 2014 00:39

    hep bizlerde arkasındaydık ama bizlere verdiği sözlerlen yaptığı işler arasında çok büyük farklarvar benim cebimdeki parayı erittikten sonra karşıma BABAM çıksa tanımam o çoğunluğu seçimlerde göreceksiniz takke düşecek KEL görünecek.ben burada hep gerçekleri yazdım ama limse umursamadı bundan sonra iş olduğuna varır ben yıllardır hep sağ partilere oylarımı attım amam şimdi bu ülkede hiç iktidara gelmemiş CHP tisini destekleyeceğim vede destekleteceğim.bu ülkeyi hep SAĞ PARTİLER borca soktu açında internetten öğrenin ülkeyi 1950 lerden beri yönetenlere bir bakın hepside SAĞ partiler diyeceksinki akp hiçmi birşey yapmadı evet yaptıkları görülüyor ama ülkemi APOya peşkeş çekenlere asla taviz vermeyiz bu ülke ŞEHİT KANLARIYLAN ykanmış benim ŞEHİTLERİMİN kanlarıyla pazarlık yapanların bu ülkede yerleri bile yoktur.MHP yede zamanında oy verdim ama en büyük hatası üç başlı hükümet döneminde o hükümetten ayrılacaktı eğer ayrılsaydı şimdi akp başa bile gelemezdi ama neoldu ülkemizin içindeki insanlar hep bir yenilik aradı yeni bir isim olsun dedi ve şimdide akp yi desteklediğimiz için çok pişman olduk zaten akp oralara bizlerin verdiği olylarlan gelmedimi şimdi sıra ya kendi partyimizi destekleyeceğiz yada kılıçtaroğlunun dediği gibi bu ülkede tüm yolsuzlukların üzerine bende dahil olmak üzere gidelim başbakan neden millet vekilliklerini düşürtmüyor kılıçtaroğlu hepğ bereaber düşürelim eğer suçumuz varsada hesabınıda verelim ülke temizlensin ama başbakan ne yapıyor hırsızların yaptığı işlkeri kapatmak için üstlerini örtbas etmeye çalışıyor sizler milleti neden hep ENAYİ yerine koymaya çalışıyorsunuz neyse bu işin ucu SANDIKTA bitecektir.

  • avcılarlı kadir02 Şubat 2014 23:24

    İçinizde birazcık Allah korkusu olsun adamlar hizmetin ağababasını yaptılar ıslaha edilen dereler,çöplüklerin şehire dönüşmesi,metro,tramvay,metrobüs,marmaray daha bir çok binlerce sayılacaka hizmet.He avcılara Ersan bey kardeşimizin akpden başkanlığı yakışırdı ama olsun.sayın değirmenci ne yapmış avcılara çevresindeki gösterişçilerden başka.

  • kissofflife02 Şubat 2014 22:10

    bu ülkede chp nin ve MHP nin dikili taşı yoktur

  • emre02 Şubat 2014 21:52

    bayram avcıları dönüştürecekmiş.bayram sen ilk kendini dönüştür.Avcılar laik Atatürkçülerin yaşadığı yerdir

  • helal baskan02 Şubat 2014 20:35

    topbasi begenmeyen arkadas levent kircani iski parodisini izle bence sen istanbulda yasamiyon yunanistandan daha cok nufusa sahip bi kentten bahsediyoz gelsin senin baskanlarin yonetsinki rezilligi hep beraber gorelim

  • tarık02 Şubat 2014 20:34

    Çalışma güzel de partinin yolsuzluğu,canımı sıktı.

  • cemil02 Şubat 2014 19:50

    dünya değişti kardfeşim sen 10 sene öncekiyle yargılama kimseyi, chp nin iyi çalışan belediyeleri var, istanbulda yaşanmaz oldu, nedeni de sensin? bu kadar fabrika, işyeri böyle bir kültür kentine açılır mı? mahvetmişsin istanbulu, izmiti hala utanmadan konuşuyorsun