E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbullulara müjde!---

İstanbullulara müjde!

İstanbullulara müjde!
19 Temmuz 2012 - 13:25 borsagundem.com

Çalışmaları uzun zamandır süren ve İstanbulluların sabırsızlıkla beklediği gün geldi

Uzun zamandır çalışması sürdürülen Beylikdüzü - Avcılar metrobüs hattı deneme seferleri yolcuların da katılımıyla başladı. 11.00'de düzenlenen ilk sefere yolcular da yoğun ilgi gösterdi.
Metrobüsün ilk seferine katılan vatandaşlardan Mehmet Yiğit, "Uzun zamandır bunu bekliyorduk. Artık tek bir araçla işimize gidebileceğiz" derken, Sevgi Can isimli genç kız ise, "Şişli'de çalışıyorum. Otobüslerle gitmek çok zor oluyordu. 2 saat civarında işime ulaşıyordum. Şimdi kısa zamanda gidebileceğim. En az 1 saat kazancım olacak" ifadelerini kullandı. Çok sayıda vatandaşın da metrobüs gişelerine gelerek, "Seferlere başlandı mı" şeklinde sordukları görüldü.
Yeni hattın devreye girmesiyle Beylükdüzü - Söğütlüçeşme arasında 83 dakika ulaşım sağlanabilecek, metrobüs istasyonu sayısı ise 44'e çıkacak. Beylikdüzü'nden metrobüse binen bir yolcu, aktarmasız olarak ve tek biletle Zincirlikuyu'ya kadar yolculuk edebilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :)19 Temmuz 2012 18:35

    ÜLKE GÖRMESEM, YOL GÖRMESEM, SİSTEM BİLMESEM, ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKTI DİCEM HEMDE GERÇEKTEN.. GÖZ VAR.. NİZAM VAR.. HİZA VAR... TIRIŞ HABER... YORUMA GELİNCE... KOSKOCA 16 MİLYONU 20 ADET METROBÜS MU TAŞIYACAK ? PÖFFFFFFFFF NE KADAR İLKEL....

  • AHMET ÖZBİR19 Temmuz 2012 15:56

    METROBÜS'ÜM SENİNLE HAYATI DOYA DOYA YAŞARIM !.. Huzur içerisinde, klimalı bir ortamda, bomboş caddelerde yolalırım, bazı kıytırıktan zırtobazların sana laf etmesine asla müsade etmem, SENİ BAŞTACI EDER, KADİR BABA'YA SONSUZ DÜALAR EDERİM! Tüm emeği geçen yiğitlere teşekkürlerimizi sunar, İstanbul'umuzu bir baştan diğer başa metro, tramvay, metrobüs hattıyla donatmanızı İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ'den istiyor, desteğimizle sizinle olacağımızı buradan haykırıyoruz. İstanbul'umuzu seviyoruz, İstanbul'umuza hizmet etmeyi bir görev bilen AK KADROLARA AYAKTA SELAMA DURUP SAYGIYLA ANIYORUZ. Sizinleyiz, kesintisiz düalırımızla birlikteyiz.