E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Alex'in yeni adresi!---

İşte Alex'in yeni adresi!

İşte Alex'in yeni adresi!
18 Ekim 2012 - 07:46 borsagundem.com

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Alex De Souza, yeni kulübü ile prensipte anlaştı

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan ve ülkesi Brezilya'ya dönen Alex De Souza'nın eski kulübü Coritiba ile sözleşme imzalamaya çok yakın olduğu belirtildi.
Brezilya basınında farklı kaynaklarda çıkan haberlere göre, Alex De Souza'nın yeni kulübünün belli olmak üzere olduğu belirtildi.
Fenerbahçe'den ayrılıp ailesi ile birlikte ülkesi Brezilya'ya geri dönen Alex'in yeni takımının en geç bu hafta sonuna kadar resmen açıklanacağı iddia ediliyor. 
PRENSİPTE ANLAŞTI
FutNet'ten Neto Roberti'nin haberine göre, Brezilyalı futbolcu, dün Coritiba yetkilileri ile Couta Pereire'da bir araya geldi ve 2 yıllık sözleşme konusunda taraflar anlaşmaya vardı.
Sözleşmenin bütün ayrıntılarını yeniden gözden geçirmek üzere sözleşen tarafların bu hafta içinde yeniden buluşması bekleniyor. Daha önce Palmeiras ve Cruzeiro'nun tekliflerini kabul etmeyen Alex'in transferini Coritiba'nın en geç cumartesi günü duyurması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)