E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Arda Turan'ın Fatih Terim yorumu---

İşte Arda Turan'ın Fatih Terim yorumu

İşte Arda Turan'ın Fatih Terim yorumu
22 Aralık 2017 - 10:23 borsagundem.com

Galatasaray'da Fatih Terim'in takıma geri dönüşü sonrasında Arda Turan'ın sarı kırmızılılara transferinin zor olduğu ve kapıların kapandığı ifade edilmişti

Milli futbolcuya yakınlığıyla bilinen eski futbolcu Sedat Yeşilkaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Kaptan, 3-4 gün önce Galatasaray'ın her zaman hocası Fatih Terim'dir ve şimdi tekrar gelmelidir" ifadelerini kullandığını söyledi.

Yeşilkaya, yaptığı paylaşımda, "Sizler hala Arda Turan ile ugraşsanız da kaptan 3-4 gün önce Galatasaray'ın her zaman hocası Fatih Terim'dir ve şimdi tekrar gelmelidir dedi. Arda Turan bir değerdir ve ülkemizin yetiştirdiği en kariyerli, en başarılı oyuncudur. Saygı." ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Hatırlanacağı üzere Arda Turan'ın devre arasında Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilmişti. Milli futbolcunun transferinin Terim'in gelişinin ardından nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. (Yeni Şafak)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ckync23 Aralık 2017 19:45

    Bu mafya bozuntusu para gözlü adamın Gs ye gelmesi hiç etik değil. Nasıl oluyor anlamak zor. Inşallah düşer. Gs yi bırakıyorum.

  • Bir görüş 22 Aralık 2017 10:42

    Fatih hocanın gelişi GS hisselerini yukarı çekti Arda ile anlaşma olur ise hisse tavan yapar kanısındayım. YT değildir .